Bătrână, desfigurată și jefuită de doi tineri, după o simplă rugăminte

28-06-2019 16:41


Experienţa sinistră pentru o bătrână de 84 de ani din judeţul Neamţ. Le-a atras atenţia unor tineri să nu-şi mai facă nevoile la poarta ei, dar răzbunarea acestora a fost de-o violență extremă.

Cei doi băieţi de 18 ani au aşteptat să se lase seara, i-au spart geamurile casei şi au bătut-o pe biata femeie, până la leşin.

Bătrâna povesteşte că toată ziua, cei doi tineri au băut în faţa porţii ei şi s-au uşurat în văzul lumii.

Scârbită, femeia le-a atras atenţia şi le-a cerut să plece de acolo. Enervaţi, cei doi i-au spart geamurile şi, la adăpostul întunericului, au intrat peste ea în casă şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele, până când femeia un s-a mai mişcat.

Ba chiar i-au cerut şi banii din pensie, deşi femeia este foarte sărmană. Femeia a scăpat cu viaţă, dar este în spital şi are certificat medico-legal. Iar suspecţii au fost ridicaţi de poliţie, iar acum sunt reţinuţi pentru 24 de ore. Pentru faptele lor, riscă închisoarea.

Aflată în stare de şoc, bătrâna povesteşte cu groază momentele prin care a trecut. Bătută îngrozitor, a avut putere să se ducă până la casa alăturată, unde locuieşte un nepot. Revoltat, acesta a sunat la 112!

Anica Aluculesei, victimă:M-au luat de prima dată la bătaie şi m-a bătut. Eu răcneam să nu mă omoare ca sunt femeie bătrână şi bolnavă şi nu am nimic. Când răcneam, aşa îmi dădea şi în cap şi în piept."

Mihai Aluculesei, nepot: „Bătea în poartă, nu mai putea vorbi. Daţi-vă seama în ce hal era speriată. A zis că i-a spart geamurile şi au bătut-o. Era întuneric şi nu am avut-o în halul în care e acum. Copiii ăştia au băut toată ziua aici, la pod."

Localnicii spun că cei doi tineri au mai făcut scandaluri prin sat şi lumea îi ocolea.

Reporter: „Sunteţi mai liniştită acum că i-au prins?”
Maria Pavel: „Păi da. Da, mâine-poimâine vin şi la mine.”
Reporter: „Îi ştiaţi?”
Maria Pavel: „Nu-i ştiam, că stau mai la deal în sat."

Reporter: „Băieţii ăştia au mai făcut necazuri?”
Ion Manole: „Au mai făcut. S-au dus seara şi au spart geamul şi au bătut-o.”
Reporter: „Le ştie lumea de frică?”
Ion Manole: „Fără discuţie, nişte golani."

Pentru tâlhărie calificată şi distrugere, procurorii cer arestarea preventivă a celor doi tineri şi trimiterea lor în judecată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO