Batalia monstrilor pe o plaja din Africa de Sud. Crocodil gigant, devorat de un rechin alb. VIDEO

Ultima actualizare: 18-01-2013 02:25
Crocodil

Imagini socante pe o plaja din Africa de Sud unde o femeie si iubitul acesteia au descoperit capul unui crocodil gigant, scrie The Sun.

Brigitte Cary-Smith, in varsta de 50 de ani, si iubitul ei Neale, de 56 de ani, isi plimbau cainii pe plaja cand au gasit capul crocodilului gigant.

Nu se stie cu siguranta cum si-a gasit animalul sfarsitul, insa expertii banuiesc ca ar fi fost devorat de la rechin alb, la fel de mare.

"Poti sa vezi de unde a muscat rechinul. Este destul de normal ca rechinii sa inoate aici in St. Lucia si este foarte normal ca rechini foarte mari sa vina foarte aproape de tarm", a spus Neale.

Expertii cred ca gigantul crocodil, care ar fi masurat mai mult de trei metri, a dat nas in nas cu un rechin dupa ce a ajuns in ocean dintr-un rau din apropiere.

Altii cred ca animalul a cazut prada braconierilor. Acest lucru e insa putin probabil, din moment ce capul este cel mai valoros.

Printre posibilii criminali vehiculati s-au numarat rechinul tigru si rechinul taur, insa oamenii de stiinta sunt de parere ca numai un rechin alb ar fi putut reteza in acest fel capul crocodilului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO