Bătaie între doi pasageri în avion, după ce unul dintre ei a urcat beat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Incident cursa aeriana Turcia
CEN

Un incident petrecut la bordul unei aeronave le-a dat mari bătăi de cap personalului și pasagerilor care se îndreptau spre Antalya.

Un conflict violent a izbucnit între doi pasageri, după ce unul dintre ei s-a urcat la bordul avionului, în stare de ebrietate și ar fi amenințat că vrea să arunce aeronava în aer, potrivit The Mirror.

Nervos că individul beat devenea tot mai agitat și începuse să agreseze verbal femeile și copiii din avion, un alt pasager l-a lovit cu pumnul în față, chiar înainte ca aeronava să aterizeze.

“Incidentul a degenerat cu aproximativ 20 de minute înainte de aterizare”, a declarat o martoră a evenimentului.

“Individul devenise atât de agitat, încât pasagerii care stăteau lângă el au fost nevoiți să se mute”, a mai adăugat femeia, vizibil marcată de incident.

În haosul creat, un pasager s-a ridicat de pe scaunul său pentru a-l atenționa pe bărbatul responsabil pentru scandalul din avion, iar în urma unui schimb dur de replici, pasagerul problematic a fost lovit cu pumnul în față.

În urma acestui incident, personalul cursei a intervenit, iar la aterizare, bărbatul beat a fost predat poliției din aeroportul din Turcia, însă a fost eliberat în scurt timp.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO