Bătaie într-o comună din Vaslui, după o partidă de fotbal. Un tânăr de 19 ani, desfigurat

×
Codul embed a fost copiat

Un scandal iscat de o partidă de fotbal, într-o comună din judeţul Vaslui, a dus la o bătaie zdravăna între jucători.

Unul dintre ei, un băiat de 19 ani, a ajuns la spital cu fracturi la nivelul feței. Suspect este un puşti de 14 ani, însă poliţiştii îl audiază şi pe tatăl acestuia, fost cadru militar. În încăierare ar fi fost folosită o rangă de fier, spun anchetatorii.

Incidentul s-a petrecut într-o luncă din comună Bogdana, acolo unde mai mulţi copii jucau fotbal. La un moment dat, tânărul de 19 ani s-a certat cu un băiat de 14 ani, dar puştiul a reacţionat extrem de violent.

Victima susţine că ar fi fost atacată cu o rangă de fier. Un echipaj SMURD l-a transportat pe rănit la spitalul din Vaslui, cu fractura de maxilar.

Ion Poiană, tatăl victimei: „I-a rupt toată faţa, cum i-a dat cu ranga metalică. L-a desfigurat. Băiatul meu a fost operat de patru zile, mănâncă cu paiul. Nu poate vorbi. E umflat tot”.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Roxana Poiană, sora victimei: „L-a lăsat jos, lat. M-a sunat fratele meu şi a spus că nu mai are dinţi în gură. Să venim să îl ajutăm. Vrem dreptate”.

Rudele victimei susţin că tatăl adolescentului ar fi pus gaz pe foc şi l-ar fi ameninţat de mai multe pe tânărul acum internat.

Irina Poiană, mama victimei: „De la o minge, de la un fotbal. A câştigat acum două săptămâni, a jucat în centru, toată lumea ştie. A dat şi el un gol. De la fotbalul ăla au început ameninţările. Se ducea în Bogdana, era ameninţat, era fugărit, băiatul nu băga în seamă”.

Cel acuzat povestește însă că fiul său de 14 ani ar fi fost în auto-aparare.

Tatăl suspectului: „A început să înjure şi să vorbească urât. Pe urmă a pus mâna pe furcă şi a vrut să dea în băiat, băiatul meu s-a apărat şi i-a pus furca în căruţă. Asta l-a enervat şi mai tare. De teamă, de spaimă, a pus mâna pe ce a găsit în căruţa şi l-a lovit. Ăsta a fost filmul”.

Poliţiştii trebuie să lămurească exact ce s-a întâmplat.

Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvand al IPJ Vaslui: „În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Încadrarea juridică s-ar putea schimba, în funcție de rezultatul anchetei şi de durata îngrijirilor medicale de care are nevoie victima pentru a-și reveni.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Bătaie cu bâte, furci şi cuţite într-o comună din Brăila.
Bătaie cu bâte, furci şi cuţite într-o comună din Brăila. "Au venit prin spate, mi-au dat cu spray”

Adevărate lupte de stradă s-au dat într-o comună din judeţul Brăila, între două găşti de tineri. Băuţi bine, după câteva vorbe grele, au pus mâna pe bâte, furci şi cuţite pentru a-şi regla conturile.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.