Bătaie cu parul din cauza unei pisici moarte, în Brăila. "Lucruri normale în ciclul vieţii"

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
masina de politie pe ulita unui sat
Pro TV

Un tânăr de 15 ani din Racoviţa şi tatăl său ar fi fost loviţi de doi bărbaţi, care i-au acuzat că a ucis pisica unchiului lor, scrie InfoBrăila.

După ce a fost chemată poliţia, unul dintre agresori a spus că, dacă intră la puşcărie, îi va omorî familia tânărului de 15 ani, iar a doua zi acesta ar fi fost ameninţat la şcoală.

Împrejurările în care s-a petrecut conflictul sunt încă neclare. Potrivit Poliţiei, e vorba de şase persoane care s-au lovit cu palmele. Familia tânărului agresat are însă altă variantă şi spune că loviturile au fost date cu parul: "Cei doi agresori s-au luat de minorul de 15 ani pentru că au crezut ca el le-ar fi omorât pisica. Un câine, care nici măcar nu era al minorului, a omorât pisica … lucruri normale de altfel în ciclul vieții …neputând fi intelese de oameni analfabeți ca cei doi indivizi care nu au nici măcar grădinița făcută.

Poliția a venit și le-a pus cătușele celor doi indivizi de 30 și 28 de ani. Cel de 28 de ani are cazier. În fața poliției, individul de 28 de ani a zis că dacă intră la pușcărie îi va omorî familia tânărului de 15 ani.

A doua zi, ducându-se la școală, tânărului de 15 ani i-au fost aduse amenințări, că va fi luat prin surprindere și va fi bătut mult mai tare. Nu am fost bătuți cu palmele, ci cu parul. [.l..] Sperăm ca Poliția Română să âși facă treaba, să nu se întâmple și mai rau, deoarece noi dormim cu frică", spune familia, într-un mesaj transmis InfoBrăila.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO