Bataie cu bate si scaune intr-un bar din Timisoara. 5 moldoveni l-au atacat pe proprietar dupa ce nu au mai primit bautura

12-05-2017 07:38

Un bar din Timisoara a fost scena unei batai in toata regula, cu bate si scaune.

Cinci indivizi l-au atacat pe proprietar, enervati ca omul nu a vrut sa le mai dea bautura.

Barbatul a ajuns la spital, iar alte trei persoane au suferit rani usoare. Suspectii au fost identificati si sunt cercetati sub control judiciar.

Era ora inchiderii cand cei cinci barbati au vrut sa mai comande bautura. Dar proprietarul a refuzat sa-i mai serveasca. Suparati, au plecat. Insa, la scurt timp, s-au intors pusi pe scandal.

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se pot observa scenele de o violenta rara. Indivizii il lovesc pe proprietar pana cand omul cade la pamant.

Victima, ajutata de un client, incearca sa se apere cu mai multe scaune, dar atacatorii nu se potolesc.

Andreea Duca - administrator bar: "Au baut toata ziua, nu am avut treaba cu ei, pana la un moment dat cand au inceput sa devina recalcitranti. La ora 10 i-am rugat sa elibereze terasa pentru ca este ora inchiderii, nu au acceptat, au vrut sa le dau de baut, eu i-am refuzat."

Cativa clienti care au intervenit au fost si ei raniti. Altii au asistat cu teama la scenele de groaza si au sunat la politie.

Proprietarul locacului a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Fiica lui si doi clienti au scapat cu rani usoare.

Andreea Duca - administrator bar: "Nu am reusit nicicum sa ii convingem ca trebuie sa plece acasa. Tatal meu a incercat sa ii calmeze si in secunda doi au venit cinci persoane, erau cu parul. Si mie mi-au dat, si in tata, si in clienti, mi-au spart mesele, mi-au daramat tot. Pe tata l-au batut cel mai tare."

Politistii i-au identificat pe agresori. Este vorba despre cinci muncitori din zona Moldovei, veniti la Timisoara ca sa lucreze pe un santier. Initial au fost retinuti pentru 24 de ore, apoi au fost eliberati si sunt cercetati sub control judiciar.


VIDEO PROTVPLUS.RO