Ipoteză șocantă în cazul bărbatului de 35 de ani împuşcat în inimă într-un lan de porumb

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31

Procurorii din Vrancea încearcă să desluşească misterul morţii unui bărbat de 35 de ani care a fost găsit împuşcat într-un lan de porumb.

Anchetatorii bănuiesc că, fără să ştie de partida ilegală de vânătoare, victima ar fi intrat în cătarea armelor unor braconieri. Poliţia a făcut mai multe percheziţii în zona şi spun că au o lista de suspecţi.

Anchetatorii au stabilit că victima a plecat împreună cu un vecin să caute o vacă care se pierduse, iar la un moment dat a nimerit într-un lan de porumb de la marginea localităţii unde a fost împuşcat. Un martor a dat alarmă.

“S-a dus în câmp să caute o vacă şi a dat peste vânătorii ăştia care erau la vânat de căprioare, porci mistreţi şi în locul lor l-a împuşcat pe ginerele meu, l-a găsit acolo mort, l-a adus acasă şi azi noapte la morgă. Cred că ei au fost la vânătoare şi l-ar fi confundat cu o căprioară , ei vânează mereu,în fiecare seară”, spune socrul victimei

Localnicii spun că în zona se aud des împuşcături, dar nu neapărat din cauza unor partide de vânătoare. Oamenii susţin că proprietarii de terenuri încearcă astfel să alunge mistreţii care le distrug culturile.

“A tras de 2 ori,a două oară s-a auzit trăgând,s-o fi dus mai aproape de el şi o mai fi tras încă o dată în el,o fi fost rănit prima dată şi el dacă s-a mai dus a două oară şi l-a văzut că se zbate a tras încă o dată şi l-a omorât”, spune un localnic.

Anchetatorii încearcă să-i identifice pe cei vinovaţi de moartea bărbatului. Iniţial la audieri au fost aduşi paznicul terenului unde a fost găsit împuşcat bărbatul, şi mai mulţi localnici suspectaţi de braconaj.

Medicii legişti au confirmat că victima a fost omorâtă cu două focuri de armă. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO