Bărbatul care și-a ucis familia ar fi încercat să se sinucidă. Ce le-a spus anchetatorilor

×
Codul embed a fost copiat

Bărbatul din Braşov, care şi-a omorât marţi soţia şi cei doi copii, ar fi încercat să se sinucidă înainte de a curma vieţile celor trei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu.

''Asta se pare că este cronologia. El ar fi încercat să se sinucidă înainte de a-şi omorî soţia şi pe cei doi copii. Deocamdată nu se ştie dacă acest tragic eveniment s-a produs în cursul nopţii, urmează ca cei de la Serviciul de Medicină Legală să stabilească acest lucru. În acest moment al anchetei alte informaţii nu pot fi date publicităţii. Bărbatul este la audieri şi cu certitudine va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie'', a mai spus purtătorul de cuvânt.

Omul de afaceri de 43 de ani s-a predat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o faţă de 18. Anchetatorii au găsit trupurile celor trei în apartamentul familiei, aflat într-un bloc modern, recent construit. Presupusul criminal pare tulburat de o experienţă religioasă, spun surse din cadrul anchetei.

Cu hainele pline de sânge, Florin Mircea Buliga a intrat în sediul poliţiei Braşov şi a mărturisit că şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Declaraţia a fost în scurt timp confirmată de autorităţi. Criminaliştii au găsit în apartamentul familiei trupurile.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Asasinul a recunoscut tripla crima dar şi faptul că şi-a premeditat gestul. Noaptea trecută a aşteptat ca toţi ai lui să adoarmă şi i-a atacat rând pe rând. Procurorii şi criminaliştii unde au găsit şi arma crimei în locuință. După ce şi a ucis familia, bărbatul şi a sunat o verişoară şi i-a marturisit.

În ultima perioadă, individul mergea pe la mănăstiri pentru că se simţea apăsat de păcatele de a lungul vieţii.

Chiar luni Buliga a vizitat Mănăstirea Şinca Veche din judeţul Braşov apoi, după cum spun anchetatorii ar fi încercat să sinucidă, pe corpul lui de afle au fost găsite urme ale autoagresiunii.

Aşa a ajuns să îşi premediteze tripla crimă. Anchetatorilor le-a spus că "acum familia lui este bine şi până acum nu era" . "Viaţa este rea" a continuat suspectul şi a făcut mai apoi referire la teoria îngerilor, dar şi la conceptul de expansiunea conştiinţei.

Bărbatul le-ar mai fi spus polițistilor că el crede în reîncarnare și existența vieților multiple și comunică cu copiii prin telepatie. El susține că cei mici i-au spus că e mai bine acolo și că a vorbit cu ei în timp ce-i omora și până și-au dat ultima suflare. De asemenea, bărbatul afirmă că în perioada sărbătorilor pascale trebuie să moară anumite persoane alese.

Gabriel Diaconu, psihiatru: ”Gelozie, posibil complexat sexual, a vrut să îşi elimine soţia dar şi sămânţa ei. A mers la mănăstire înainte pentru a căuta un semn de la divinitate şi pentru că nu l-a primit s-a crezut suprem şi a zis că poate să omoare. Faptul că s-a predat înseamnă că a retrăit crima.”

Buliga împreună cu soţia şi copii lui locuiau de puţină vreme în blocul nou construit într-un cartier de la intrarea în Braşov. Cei doi soţi conduceau împreună o afacere, un centru de sănătate. El de profesie kinetoterapeut era administratorul firme, iar ea contabil.

Fiica ucisă avea 18 ani, era elevă la cel mai bun liceu din Braşov şi avea rezultate şcolare excepţionale. O familie retrasă, povestesc vecinii care în schimb poza ca una fericită.

Acum bărbatul suspect de triplă crimă este în arest va fi supus unei expertize psihiatrice.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Triplă crimă în Brașov. Un bărbat și-a ucis soția și copiii în somn, după o ”experiență religioasă”
Triplă crimă în Brașov. Un bărbat și-a ucis soția și copiii în somn, după o ”experiență religioasă”

O triplă crimă petrecută la Braşov îngrozeşte România. Un om de afaceri de 43 de ani s-a predat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.