Bărbatul care a îndemnat o copilă să-şi ucidă părinţii şi-ar fi recunoscut fapta

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 17:03
Categorie: Şocant

Individul de 27 de ani din Capitală acuzat că a îndemnat o fată de 12 ani să îşi ucidă părinţii că să fie împreună ar fi "pledat" vinovat în faţă procurorilor DIICOT la audieri.

A recunoscut cele mai multe dintre acuzaţii, spun surse apropiate anchetei, unele atât de grave încât par ireale. În timp ce el va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, copila, internată la psihiatrie, este supusă şi unei expertize medico-legale. Dacă se va demonstra că a încercat să-şi ia zilele, aşa cum o încuraja telefonic bucureşteanul, acuzaţiile formulate împotriva bărbatului se vor înmulţi.

În faţă presei, tânărul de 27 de ani n-a scos un cuvânt. Ar fi fost însă mult mai receptiv întrebărilor procurorilor DIICOT, în faţă cărora ar fi recunoscut, parţial, acuzaţiile aduse. Adică pornografie infantilă şi corupere sexuală, însă raportul aşteptat de anchetatori de la medicii legişti ar putea adaugă noi învinuiri oribile.

Faţă de 12 ani care i-a căzut victima, şi care plănuia să îşi ucidă părinţii la îndemnurile individului, şi-ar fi provocat singură rău. Dacă medicii legişti vor constată că şi-a pus viaţă în pericol, cercetările se vor extinde şi pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii.

Inclusiv el se credea o victima în această poveste dubioasă şi îi inducea constant fetei ideea unei decizii finale, după cum au descoperit procurorii.

SUSPECT: iartă-mă...
MINORĂ: de ce o faci.. putem să fim fericiţi împreună.. te rog
SUSPECT: o fac pentru că nu m-au acceptat, ok? pentru că nu te pot lua aici... vreau să mor, ok?

“Îi acordă atenţie, îi întăreşte mesajul că este un copil special şi că ceea ce se întâmplă între ei este special. încât nimeni nu va înţelege. Asta e premisa pe care se construieşte abuzul sexual. Se adaugă şi elementul de secret - că ceilalţi nu vor înţelege ceea ce ni se întâmplă şi de aceea trebuie să ţinem secret”

Specialiştii atrag încă o dată atenţia pericolului pe care îl poate presupune expunerea îndelungată a copiilor, nemonitorizata de un adult, la mediul virtual. Societatea americană de pediatrie recomandă următorul calcul: zilnic maximum 10 minute, înmulţite cu vârstă copilului. La 7 ani, 70 de minute, cel mult!

“Mulţi părinţi îi consideră protejaţi şi în siguranţă văzându-i acasă cu tabletă în braţe. În momentul în care în viaţă unui copil online-ul pare să aibă mai mare pondere că offline-ul, prietenii adevăraţi, asta în sine este un semn de alarmare şi de îngrijorare. de anxietate, depresie, dacă nu cumva patologie psihică mai accentuată

Utile pot fi inclusiv aplicaţiile de monitorizare parentală. Indicat ar fi însă, spun psihologii, că minorii monitorizaţi să ştie că au instalate astfel de aplicaţii pe telefon, tabletă sau calculator. Pentru că, altfel, controlul ascuns, o dată descoperit- poate duce la o ruptură, şi o problema de încredere.

Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții
Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
sinucidere
Un român a vrut să sară de la balcon, în Verona. Cum a fost salvat
Tragedie chiar de ziua lui. Un tânăr a ars de viu în mașină, după o greșeală banală în trafic
Tragedie provocată un șofer cu permisul anulat, care tocmai ce-și luase mașină nouă
Tânără aruncată de la etajul 10 fiindcă a refuzat avansurile unui bărbat. Cum a scăpat
O femeie a murit la doar câteva minute după ce a mâncat la resturant, în Spania
O tânără care se identifică drept vampir și-a înjunghiat iubitul, crezând că este vârcolac
arsi de vii in masina
Doi oameni au ars de vii în maşină, în Arad. Ce s-a descoperit apoi despre şofer
Român acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacţia iubitei lui: "Eşti un monstru!"
A făcut 5 ani chimioterapie, dar a descoperit că nu are cancer. De ce boală suferea
Român bătut cu sălbăticie în Italia, când aştepta autobuzul. A murit după o lună de agonie
Un bărbat din SUA ar fi cel mai mare criminal în serie din istoria ţării. Povestea individului
Tânărul găsit mort în tunelul de la metrou a vrut să meargă pe jos, între stații