Bărbatul care a îndemnat o copilă să-şi ucidă părinţii şi-ar fi recunoscut fapta

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 17:03
Categorie: Şocant

Individul de 27 de ani din Capitală acuzat că a îndemnat o fată de 12 ani să îşi ucidă părinţii că să fie împreună ar fi "pledat" vinovat în faţă procurorilor DIICOT la audieri.

A recunoscut cele mai multe dintre acuzaţii, spun surse apropiate anchetei, unele atât de grave încât par ireale. În timp ce el va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, copila, internată la psihiatrie, este supusă şi unei expertize medico-legale. Dacă se va demonstra că a încercat să-şi ia zilele, aşa cum o încuraja telefonic bucureşteanul, acuzaţiile formulate împotriva bărbatului se vor înmulţi.

În faţă presei, tânărul de 27 de ani n-a scos un cuvânt. Ar fi fost însă mult mai receptiv întrebărilor procurorilor DIICOT, în faţă cărora ar fi recunoscut, parţial, acuzaţiile aduse. Adică pornografie infantilă şi corupere sexuală, însă raportul aşteptat de anchetatori de la medicii legişti ar putea adaugă noi învinuiri oribile.

Faţă de 12 ani care i-a căzut victima, şi care plănuia să îşi ucidă părinţii la îndemnurile individului, şi-ar fi provocat singură rău. Dacă medicii legişti vor constată că şi-a pus viaţă în pericol, cercetările se vor extinde şi pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii.

Inclusiv el se credea o victima în această poveste dubioasă şi îi inducea constant fetei ideea unei decizii finale, după cum au descoperit procurorii.

A sedus o fată de 12 ani și a încurajat-o să-și ucidă părinții, apoi să se sinucidă

SUSPECT: iartă-mă...
MINORĂ: de ce o faci.. putem să fim fericiţi împreună.. te rog
SUSPECT: o fac pentru că nu m-au acceptat, ok? pentru că nu te pot lua aici... vreau să mor, ok?

“Îi acordă atenţie, îi întăreşte mesajul că este un copil special şi că ceea ce se întâmplă între ei este special. încât nimeni nu va înţelege. Asta e premisa pe care se construieşte abuzul sexual. Se adaugă şi elementul de secret - că ceilalţi nu vor înţelege ceea ce ni se întâmplă şi de aceea trebuie să ţinem secret”

Specialiştii atrag încă o dată atenţia pericolului pe care îl poate presupune expunerea îndelungată a copiilor, nemonitorizata de un adult, la mediul virtual. Societatea americană de pediatrie recomandă următorul calcul: zilnic maximum 10 minute, înmulţite cu vârstă copilului. La 7 ani, 70 de minute, cel mult!

“Mulţi părinţi îi consideră protejaţi şi în siguranţă văzându-i acasă cu tabletă în braţe. În momentul în care în viaţă unui copil online-ul pare să aibă mai mare pondere că offline-ul, prietenii adevăraţi, asta în sine este un semn de alarmare şi de îngrijorare. de anxietate, depresie, dacă nu cumva patologie psihică mai accentuată

Utile pot fi inclusiv aplicaţiile de monitorizare parentală. Indicat ar fi însă, spun psihologii, că minorii monitorizaţi să ştie că au instalate astfel de aplicaţii pe telefon, tabletă sau calculator. Pentru că, altfel, controlul ascuns, o dată descoperit- poate duce la o ruptură, şi o problema de încredere.

Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții

Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții

VIDEO PROTVPLUS.RO

crima

IGPR: Există probe concrete în cazul paznicilor uciși în fabrica din București

Poliţist pe motocicletă, ucis pe loc într-un accident cumplit. Ce explicaţie dă şoferul

Accident cu 2 morţi, în Vrancea. Şoferul făcea live pe Facebook: "Decolăm"

Bărbat din Brașov omorât în bătaie de hoții pe care i-a prins la furat pe proprietatea lui

Tânără prinsă în cablurile electrice timp de o oră, după ce a căzut de pe un pod

Româncă bătută de italieni pentru că făcea curat în faţa casei. "Aici nu e Londra"

Crima India

Un stat indian va angaja persoane transgender și eunuci la centrele pentru femei abuzate

Familie de pedofili, adusă în fața instanței după 30 de ani de abuzuri. Condamnările primite

Un autobuz a luat foc în mers, în Mureş. 13 oameni la spital, cu arsuri la picioare

Bărbat strivit de o presă la rece, la locul de muncă. Cum de a fost posibil

Bebeluş român, împuşcat în brațele mamei, pe o stradă din Roma. Ar putea fi vorba de un atac rasist

O mașină a ajuns în fața trenului, după ce s-a ciocnit cu o alta, la Bistrița Năsăud