Bărbatul care a îndemnat o copilă să-şi ucidă părinţii şi-ar fi recunoscut fapta

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 17:03
Categorie: Şocant

Individul de 27 de ani din Capitală acuzat că a îndemnat o fată de 12 ani să îşi ucidă părinţii că să fie împreună ar fi "pledat" vinovat în faţă procurorilor DIICOT la audieri.

A recunoscut cele mai multe dintre acuzaţii, spun surse apropiate anchetei, unele atât de grave încât par ireale. În timp ce el va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, copila, internată la psihiatrie, este supusă şi unei expertize medico-legale. Dacă se va demonstra că a încercat să-şi ia zilele, aşa cum o încuraja telefonic bucureşteanul, acuzaţiile formulate împotriva bărbatului se vor înmulţi.

În faţă presei, tânărul de 27 de ani n-a scos un cuvânt. Ar fi fost însă mult mai receptiv întrebărilor procurorilor DIICOT, în faţă cărora ar fi recunoscut, parţial, acuzaţiile aduse. Adică pornografie infantilă şi corupere sexuală, însă raportul aşteptat de anchetatori de la medicii legişti ar putea adaugă noi învinuiri oribile.

Faţă de 12 ani care i-a căzut victima, şi care plănuia să îşi ucidă părinţii la îndemnurile individului, şi-ar fi provocat singură rău. Dacă medicii legişti vor constată că şi-a pus viaţă în pericol, cercetările se vor extinde şi pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii.

Inclusiv el se credea o victima în această poveste dubioasă şi îi inducea constant fetei ideea unei decizii finale, după cum au descoperit procurorii.

SUSPECT: iartă-mă...
MINORĂ: de ce o faci.. putem să fim fericiţi împreună.. te rog
SUSPECT: o fac pentru că nu m-au acceptat, ok? pentru că nu te pot lua aici... vreau să mor, ok?

“Îi acordă atenţie, îi întăreşte mesajul că este un copil special şi că ceea ce se întâmplă între ei este special. încât nimeni nu va înţelege. Asta e premisa pe care se construieşte abuzul sexual. Se adaugă şi elementul de secret - că ceilalţi nu vor înţelege ceea ce ni se întâmplă şi de aceea trebuie să ţinem secret”

Specialiştii atrag încă o dată atenţia pericolului pe care îl poate presupune expunerea îndelungată a copiilor, nemonitorizata de un adult, la mediul virtual. Societatea americană de pediatrie recomandă următorul calcul: zilnic maximum 10 minute, înmulţite cu vârstă copilului. La 7 ani, 70 de minute, cel mult!

“Mulţi părinţi îi consideră protejaţi şi în siguranţă văzându-i acasă cu tabletă în braţe. În momentul în care în viaţă unui copil online-ul pare să aibă mai mare pondere că offline-ul, prietenii adevăraţi, asta în sine este un semn de alarmare şi de îngrijorare. de anxietate, depresie, dacă nu cumva patologie psihică mai accentuată

Utile pot fi inclusiv aplicaţiile de monitorizare parentală. Indicat ar fi însă, spun psihologii, că minorii monitorizaţi să ştie că au instalate astfel de aplicaţii pe telefon, tabletă sau calculator. Pentru că, altfel, controlul ascuns, o dată descoperit- poate duce la o ruptură, şi o problema de încredere.

Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții
Minoră, convinsă de un bărbat, pe Facebook, să-și ucidă parinții
VIDEO PROTVPLUS.RO
Viol la Vaslui
Un recidivist a comis violuri în serie în Suceava. Fusese închis pentru agresiuni sexuale
Interlopii români din Franţa se jucau pe PS4 în timp ce obligau tinere să se prostitueze
Ultimele cuvinte ale tânărului care a murit la frizerie. "Nu am mai pomenit aşa ceva"
Pensionari găsiți într-o baie de sânge în casele lor. Poliția a făcut o arestare
3 fraţi români din Italia, puşi să achite daune astronomice. Ce i-au putut face unui vecin
Momentul în care doi Amstaffi sfâşie un ciobănesc. "Copiii nu merg la şcoală de teama lor"
elev
O profesoară din Alba a întreținut relații intime cu un elev minor. Cum s-a aflat
Tânăr din Târgu Jiu mort după ce s-a așezat pe scaun într-o frizerie
Doi morţi şi doi răniţi în Luxemburg în urma unei explozii într-un depozit de muniţie
Tânără bătută cu pumnii și picioarele de doi bărbați. Apel pentru găsirea victimei
Tânără bătută crunt lângă Dej de un luptător MMA. Prietenii lui au filmat scenele șocante
Un tată din Iași și-a violat fiica de 9 ani. Copila n-a mai suportat şi i-a povestit ororile mamei