Bărbatul care a incendiat-o pe fată de 17 ani din Mehedinţi a încercat să se sinucidă

Ultima actualizare: 26-06-2020 09:38

Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi a încercat să se spânzure, joi, în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

El a fost descoperit de poliţişti care i-au acordat primul ajutor până la sodirea echipajelor specializate. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, potrivit News.ro

”În aceasta după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că deţinutul a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

”În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, a mai transmis IPJ Mehedinţi.

Surse judiciare au precizat pentru că deţinutul este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, aceasta fiind în stare critică la o unitate medicală din Bucureşti.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricopul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO