Bărbat ucis cu săbii și topoare, sub ochii copiilor. Făptașii căutau răzbunare

Ultima actualizare: 15-10-2019 18:00
Bărbat ucis cu săbii și topoare, sub ochii copi...
Bărbat ucis cu săbii și topoare, sub ochii copi...

Crimă sângeroasă, luni, într-o localitate din Ilfov. Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce ar fi fost scos din casă cu forţa şi lovit cu săbii şi topoare, chiar sub privirile îngrozite ale copiilor şi soţiei.

 

Agresorii se pare că erau în căutarea răzbunării, după ce, cu puţin timp înainte, victima ar fi înjunghiat o rudă de-a lor, chiar în plină stradă.

Două apeluri la 112, date la aproximativ o jumătate de oră distanţă, anunţau două victime, în acelaşi sat din Ilfov - aflat la aproximativ 20 de kilometri de Bucureşti. Prima victimă, un bărbat, ar fi fost înjunghiat cu un cuţit, de un alt individ, în urma unui scandal. Pentru a se răzbuna, familia celui rănit s-ar fi dus în casa agresorului să îşi facă dreptate.

Sora victimei: "Trei bărbaţi. Din curte l-a luat şi l-a omorât aici în poartă. Era în casă cu nevasta, cu copiii."

Reporter: "Şi cu ce l-au atacat?"

Sora victimei: "Cu sabie. Acum am înţeles că lângă el acolo au găsit un revier, toporişcă au avut"

Loviturile au fost atât de violente încât bărbatul de 46 de ani, tatăl a patru copii, nu a mai putut fi salvat.

"N-avea fraţi, n-avea spate, era un singur om. Şi cu copiii".

Zona a fost împânzită de procurori şi criminalişti, care au început să facă măsurători la faţa locului. Indivizii care au comis crima nu ar fi însă străini de asemenea incidente, spun o parte dintre oameni.

Sora victimei: "Nu este prima persoană pe care a omorât-o. Nu este prima persoană la care a intrat în casă. Deci ei au mai făcut rele şi fac în continuare".

Trupul fără viaţă a fost dus la IML pentru necropsie, iar persoana rănită a fost trasportată la spitalul Pantelimon. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O anchetă va stabili firul exact al evenimentelor.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO