Bărbat lovit mortal de Săgeata Albastră. Plecase la cumpărături în papuci, pe ninsoare

Ultima actualizare: 13-02-2019 17:23

Un bărbat de 77 de ani a murit miercuri dimineaţă, după ce a fost lovit de tren în localitatea Cazaci, judeţul Dâmboviţa.

Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident. Mecanicul de locomotivă le-a declarat anchetatorilor că omul era pe șine și a claxonat încontinuu ca să îl avertizeze să se dea la o parte. Totul a fost însă în zadar.

Tragedia a avut loc în zorii zilei, în apropiere de halta CFR Cazaci, din judeţul Dâmboviţa. În acel moment, pe acolo trecea trenul Săgeata Albastră, de la Târgovişte spre Bucureşti

Martor: ”A zis mecanicul că ar fi lovit pe cineva. Şi l-am găsit acolo, în dreptul la solarii, era picat între dala şi firul liniei. Mergea să își ia medicamentele a zis.

Bătrânul a supravieţuit până la sosirea ambulanţei. În stare critică, a fost preluat şi dus la spitalul judeţean din Târgovişte, însă aici, la scurt timp, a murit.

Omul era pensionar şi locuia singur după ce soţia sa plecase în străinătate să îşi îngrijească nepoţii

Vecin: ”Nevasta lui nu e acasă, e plecată în Cehia, că are fiii sau doi copii gemeni. E plecat fiul său în Germania şi ea stă cu copiii.

Nimeni nu înţelege însă de ce bătrânul plecase de acasă doar în papuci, deşi afară a nins şi era frig, şi mai ales de ce a mers pe calea ferată şi nu s-a dus spre gară pe drum

Alţii cred că omul ar fi vrut să meargă la oraş şi ar fi încercat să ajungă mai repede la gară pe o scurtătură.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să lămurească exact cum şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO