Barbat injunghiat mortal de un coleg, pentru ca nu a vrut sa-i cumpere tigari. Suspectul risca 25 de ani de inchisoare

28-01-2016 07:53


O neintelegere care a pornit de la un pachet de tigari, a dus la varsare de sange miercuri seara, la o stana din Valea Mare, judetul Dambovita.

Un cioban de 59 de ani si-a injunghiat mortal colegul, cu un an mai in varsta decat el, pentru ca acesta nu ar fi vrut sa mearga sa ii cumpere tutun. Cei doi barbati se cinstisera bine inainte sa se ia la harta, povestesc martorii.

Suspectul si victima munceau impreuna la stana din Valea Mare; aveau grija de 200 de oi. Miercuri seara, povestesc martorii, cei doi barbati au baut bine, apoi s-au luat la cearta. Iar in scurt timp s-a ajuns la crima.

Stefan Ghencea, martor: "Am sunat la 112, era cazut jos, am zis ca e baut. Nu mai avea puls, era cald, dar fara puls."

Imediat dupa ce s-a primit apelul la 112, la fata locului au sosit politistii. Criminalistii incearca sa stranga atent toate probele pentru a intelege cum s-a petrecut aceasta crima.

In fata politistilor, la audieri, atacatorul a recunoscut ca si-a injunghiat colegul. Motivul este unul absurd: omul nu ar fi vrut sa mearga in sat sa-i cumpere tigari.

Suspectul a fost retinut, iar joi va ajunge in fata unui judecator, cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO