Bărbat găsit mort în puțul unui vecin, legat cu o sfoară de mâini și de picioare

Ultima actualizare: 18-10-2019 17:52

Un caz şocant a ieşit la iveală într-o localitate din judeţul Satu Mare. Un bărbat de aproximativ 85 de ani a fost găsit fără viaţă în puţul unui vecin.

Trupul era legat de mâini şi de picioare cu o sfoară, iar anchetatorii spun că moartea bărbatului a survenit în urmă cu câteva luni bune.

Descoperirea şocantă a fost făcută de un localnic care speriat a sunat la 112. Bărbatul nu a putut fi identificat, trupul fiind în stare avansată de putrefacţie, însă oamenii legii bănuiesc că ar fi un bătrân de 85 de ani din localitatea Cămărzana, judeţul Satu Mare.

Bătrânul era legat fedeleş de mâini şi de picioare cu sfoară, iar anchetatorii au suspiciuni ca acesta a fost omorât şi mai apoi aruncat în puţul adânc de câţiva metri. Se pare că ar fi stat acolo luni bune, iar surse din ancheta spun că ar fi un localnic din localitate, dat dispărut în urmă cu un an. S-au trimis probe la laborator pentru efectuarea testul ADN.

Poliţiştii fac cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO