Bărbat găsit mort în locuința lui din Dâmbovița. Cunoscuții spun că avea depresie

Ultima actualizare: 14-10-2019 17:18

Răpus de tristeţe după o serie de nenorociri în familie, un bărbat din Moreni, judeţul Dâmboviţa, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit fără viaţă în locuinţa lui.

Cei de la ambulanţă, ajunşi repede acolo, au constatat că omul murise de jumătate de zi. Cel mai probabil, s-a sinucis, spun poliţiştii.

Bărbatul era divorţat şi avea o fiică, stabilită în Italia. Deşi stătea în aceeaşi gospodărie cu o nepoată, nimeni nu a reuşit să-l ajute să depăşească fazele negre ale depresiei. Omul a fost descoperit mort de un vecin, la câteva ore după momentul decesului.

Un vecin s-a alarmat după ce omul n-a mai dat niciun semn de viaţă şi a venit să vadă ce se întâmplă. L-a găsit fără suflare şi a sunat la 112, după ajutor. Când au ajuns medicii, au constatat decesul.

Mihaela Dragomir, asistent medical Ambulanţa Moreni: „Un bărbat inconştient, spânzurat. Din păcate, manevrele de resuscitare nu s-au mai putut efectua. Era decedat de cel puţin 12 ore.”

Apropiaţii bărbatului povestesc că era tot mai abătut, după ce îi muriseră cele două surori şi părinţii. După un divorţ care l-a secătuit, rămăsese singur.

Vecinii spun că au încercat să îl îmbărbăteze, dar bărbatul nu reuşea să scape de gândurile negre.

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Poliţiştii spun însă că toate probele indică o sinucidere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO