Barbat disparut in luna decembrie, gasit mort intr-o apa inghetata din Dolj. Descoperirea macabra a fost facuta de un copil

Dată publicare: 13-01-2015 07:27
Dată actualizare: 16-01-2015 07:02


Moarte invaluita in mister pentru un barbat de 41 de ani, dintr-o localitate din Dolj. Omul a fost dat disparut de familie inca de anul trecut, dar abia acum l-au descoperit.

Un copil care se juca pe luciul unei ape inghetate din spatele satului a zarit mana barbatului, care era prins sub gheata de mai bine de doua saptamani. Cand au ajuns la fata locului, politistii au sesizat ca omul era aproape dezbracat, asa ca au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

Descoperirea macabra a fost facuta chiar in apropierea scolii din satul doljean Secui, acolo unde copiii din localitate obisnuiau sa se joace dupa terminarea orelor. Unul dintre ei a dat alarma dupa ce a vazut mana barbatului..

"S-a dus, s-a plimbat pe aici, s-a jucat si i-a vazut mana, asa, in sus, sub gheata. Au venit pe urma de la Craiova, au taiat, au spart gheata si l-au scos", spune un martor.

Rudele acestuia spun ca l-au dat disparut de pe 22 decembrie, atunci cand a plecat la o inmormantare si nu s-a mai intors. Intotdeauna isi petrecea noaptea acasa, asa ca imediat au anuntat politia. Cautarile disperate din ultimele saptamani nu au dat niciun rezultat pana ieri.

In ciuda faptului ca era bolnav de epilepsie, vecinii spun ca nu facea probleme.

Echipele de interventie ajunse la fata locului au muncit cateva ore bune pentru a scoate trupul neinsufletit al barbatului din blocul de gheata. Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Acestia trebuie sa gaseasca o explicatie si pentru faptul ca barbatul a fost gasit aproape complet dezbracat.


VIDEO PROTVPLUS.RO