Bărbat din Cluj acuzat că și-a ucis soția. Explicația uluitoare: ”Am primit flash-uri”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
criminalisti

Un bărbat din judeţul Cluj este acuzat că și-a ucis soția. Suspectul a fost internat, deocamdată, la Psihiatrie, după ce le-a spus anchetatorilor că a primit ”unele semnale” pentru a-și ucide soția.

”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin ştrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca.

Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia.

La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au declarat surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Cei doi soţi locuiau în Cluj-Napoca, dar fiecare sfârşit de săptămână şi-l petreceau în casa părintească a femeii, în localitatea Lacu. Joi diminață, bărbatul şi-a sunat fratele şi i-a spus că şi-a omorât soţia.

Dus la audieri, agresorul le-a povestit poliţiştilor că “a primit nişte coduri, conform cărora, la ora 3 şi 19 minute trebuia să îşi ucidă soţia”. Bărbatul a mai spus că a trecut la fapte abia când un BMW de culoare neagră a parcat în faţa casei şi a făcut ”flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO