Barbat din Bucuresti, atacat cu cutitul in parcarea unui supermarket. Scandalul a pornit la casa de marcat

Dată publicare: 23-12-2016 19:02
Dată actualizare: 26-12-2016 08:10


In prag de Sarbatori, cand orasul este sufocat, iar oamenii se grabesc nervosi la cumparaturi, multi uita complet de Spiritul Craciunului.

La un supermarket din Sectorul 4 al Capitalei, o discutie la casa de marcat intre trei barbati s-a incheiat sangeros, afara. La iesire, unul dintre ei i-ar fi atacat pe ceilalti doi, sustin acestia, cu un cutit. La scena a asistat si-un copil de doi ani. Politia a deschis un dosar de cercetare penala.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum unul dintre barbati se indreapta spre ceilalti doi care au plasele de cumparaturi in mana si ii loveste, chiar daca unul dintre ei este insotit de baietelul sau. Acesta se indeparteaza de copil, ca sa il protejeze.

Victima, bandajata la cap: "Am intervenit: dom’le, potoleste-te ca e cu un copil... Atunci a scos un cutit din teaca, mi l-a dat peste umarul stang incercand sa-l agresese pe prietenul meu. Cu inversul cutitului, cu manerul, m-a lovit in cap..."

Martor: "El a vrut initial sa dea in mine cu cutitul si prietenul meu s-a bagat intre noi... Lasa-l ca-i cu copilul de mana si in momentul acela a intrebat: e copilul lui? Si atunci i-a dat cu cutitul in cap..."

Dupa aceasta scena, agresorul il loveste si pe celalalt barbat cu piciorul, apoi se indreapta spre masina si pleaca. In urma lui, cei doi au sunat la politie. Scandalul pornise la casa de marcat.

Victima: "Prietenul meu i-a spus in gluma de ce se baga in fata, dar cu zambetul pe buze. A avut o reactie nervoasa fata de el. A urmat un schimb de replici, nu m-am bagat, mi-am vazut de treaba, dansul afirmand ne vedem afara."

In urma incidentului, victima a primit ingrijiri medicale la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Rana de la cap, spun medici, nu i-a pus viata in pericol. Cel acuzat de atac sustine ca el a fost in legitima aparare, iar cutitul folosit era de plastic. Si el si victima au depus plangere, iar politistii au deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente.


VIDEO PROTVPLUS.RO