Barbat din Brasov condamnat in Germania pentru jaf armat si talharii, prins in Romania. Organiza orgii cu cocaina si minore

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Un barbat de 65 de ani, condamnat in Germania pentru jaf armat, talharie si furturi, a ajuns in arestul politiei Brasov. Anchetatorii spun ca organiza la el acasa adevarate orgii, unde se consuma cocaina.

Printre invitati s-a aflat si o copila de 14 ani, care, sub influenta drogurilor, a acceptat sa intretina relatii sexuale cu acest barbat si cu un prieten de-al lui. Scenele au fost filmate, spun procurorii, in scopul producerii de material pornografic. Anchetatorii au banuiala ca exista mai multe minore, care au trecut prin aceasta experienta terifianta.

Copila de 14 ani a marturisit ca, o vreme, a fost de acord si cu drogurile si cu partidele de amor: "Toti care erau acolo ziceau: 'Hai, ca prima data e greu, o sa te obisnuiesti'. De obligat nu m-a obligat, sa zica: 'Daca nu tragi, te omor'".

Cand si-a dat seama ca lucrurile scapa de sub control, adolescenta a vrut sa renunte. Insa a fost amenintata cand s-a hotarat sa nu mai mearga la petrecerile organizate de barbatul in varsta de 65 de ani.

"M-a terorizat, ma tot suna, imi trimitea mesaje oribile, imi zicea ca intra peste mine in casa si ma ameninta ca te omor, te leg de-un copac, dau cu masina peste tine. Ma tot ameninta ca daca zic la politie sau la ai mei, in trei zile disparem toti", a spus victima.

Cand n-a mai rezistat terorii, fata i-a marturisit totul mamei. Nici acum nu poate dormi noaptea si ii este frica sa mearga singura pe strada.

"Mi-a zis: "Mama, uite care-i treaba, ma tot ameninta ca ma ia si ma duce prin padure la Zarnesti'", a spus mama fetei.

Procurorii DIICOT Brasov au ajuns la barbatul de 65 de ani urmarind o retea de traficanti si consumatori de cocaina.

"S-a constatat ca in acele party-uri cu minore existau date certe ca se consuma cocaina si din aproape in aproape s-a ajuns la distribuitor, un tip versa", a spus Gabriel Florescu, BCCO Brasov.

Copila a povestit ca la petreceri au participat si alte fete, impresionate si ademenite de gazda care le povestea despre jafurile savarsite in Austria si Germania.

"Pana acum avem informatii de existenta unei singure minore, dar exista suspiciuni ca sunt implicate si alte persoane minore", a spus Catalin Borcoman, procuror sef DIICOT Brasov.

Barbatul in casa caruia se organizau petrecerile a fost condamnat pentru jaf armat, talharie si mai multe furturi comise in Austria si Germania - unde a si fost inchis pentru aceste fapte.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO