Bărbat descoperit mort în casă, cu trupul plin de mușcături. Anchetatorii cred că a fost atacat de câinii lui

×
Codul embed a fost copiat

Descoperire șocantă făcută în apropiere de Târgoviște. Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit fără viață în locuință, cu trupul brăzdat de mușcături.

Cel mai probabil, cred apropiații, câinii pe care bătrânul îi avea s-ar fi năpustit asupra lui. Dar nu se știe deocamdată cum a murit omul. Rezultatele necropsiei vor lămuri cauzele decesului.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, pensionar, locuia singur după ce soţia lui a murit acum câteva săptămâni, povestesc vecinii.

Cum omul nu mai dăduse niciun semn de viaţă de trei zile şi nici nu a răspuns la telefon, un prieten îngrijorat a mers să vadă ce s-a întâmplat. Şi-a găsit amicul fără suflare în casă şi, îngrozit, a cerut ajutor.

"Căţeluşa era sus pe masă. Mâna lui e ruptă mâna, mâncată! I-a mâncat mană stângă! Era cu capul la uşă, cu picioarele la masă", spune martorul.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp la faţa locului au sosit şi poliţiştii criminalişti. Până şi aceştia au rămas îngroziţi de imaginile din interiorul locuinţei. Acum strâng toate detaliile pentru a afla cum şi-a pierdut viaţa omul.

Apropiaţii spun că bătrânul era tot mai retras după moartea soţiei lui şi nici rudele nu-i mai calcau pragul casei.

"Singur locuia. Stătea cu o femeie, a murit şi ea acum vreo 7 săptămâni şi a rămas singur. Nu îl îngrijea nimeni. Se îngrijea singur. Fiind nemâncaţi, au mâncat din el!", povestește o vecină.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie. Medicii legişti urmează să afle cum şi-a găsit bărbatul sfârşitul. În plus, trebuie să stabilească dacă omul a fost atacat de câini în timp ce trăia sau animalele s-au năpustit asupra lui după ce a murit.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Autoritățile din București au început o campanie de sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân
Autoritățile din București au început o campanie de sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân

Sute de câini sunt abandonaţi în fiecare lună în Bucureşti. Cei mai mulţi sunt pui pe care oamenii îi lasă la ghenele de gunoi, pe străzi sau la cabinetele veterinare.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.