Barbat cu un cutit infipt in cap pozat in timp ce se plimba calm pe holul spitalului. GALERIE FOTO

Dată publicare: 29-10-2013 12:32
Dată actualizare: 01-11-2013 06:50
Sursa: Global Times


pacient cu cutit infipt in cap

Imaginile cu un barbat ce are un cutit lung infipt in cap si care intra linistit intr-un spital din provincia chineza Jilin fac acum inconjurul internetului.

Fotografiile au fost facute in seara de 25 octombrie si au fost postate pe un site de socializare a doua zi, fiind vazute in numai cateva ore de 30.000 de persoane, potrivit Global Times.

Pozele il infatiseaza pe un barbat de varsta mijlocie plimbandu-se pe holul spitalului sau asteptand rabdator, chiar daca in craniul sau este infipt un cutit mare de curatat fructe.

Scenele au fost surprinse in Spitalul Yanji. “Parea ca nu avea dureri”, a scris pe internet persoana care a facut fotografiile.

Se pare ca doctorii de la micul spital de provincie au inlemnit cand l-au vazut pe barbat si l-au transferat de urgenta la Spitalul Universitar Yanbian ce se afla in apropiere.

Medicii de la acest spital au spus ca au scos cutitul din craniul barbatului, iar starea acestuia este buna. Nu a fost precizata identitatea lui si nici imprejurarile in care a fost lovit, iar pacientul a insistat sa nu fie chemata politia.


 

Sursa: Global Times

Tags: china, spital, cutit,


VIDEO PROTVPLUS.RO