Bărbat condamnat pentru uciderea soției sale, s-a recăsătorit la câțiva pași de mormântul acesteia. Reacția miresei

Ultima actualizare: 06-06-2022 12:33
Bărbat condamnat pentru uciderea soției sale, s-a recăsătorit la câțiva pași de mormântul acesteia. Reacția miresei
StirilePROTV

Un bărbat condamnat pentru uciderea primei sale soții s-a recăsătorit, la câțiva pași de mormântul acesteia. Individul, acum în vârstă de 53 de ani, a stat doi ani după gratii, după ce femeia a căzut de la balconul unui hotel din Marbella, Spania.

Dermot McArdle, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit vinovat în 2008 de uciderea primei sale soții, Kelly Ann Corcoran, în vârstă de 29 de ani, care a căzut de pe balconul unui hotel în februarie 2000.

Tatăl a patru copii, McArdle s-a căsătorit vineri cu noua aleasă, Claire Dollard, la biserica St Fursey din Dundalk, relatează The Mirror. Însă, chiar în cimitirul bisericii a fost înmormântată femeia pentru a cărei moarte a fost găsit vinovat Dermot McArdle, Kelly.

Actuala lui soție nu a părut deranjată de acest lucru, dar ar fi vrut ca situația să nu fie expusă public, arată sursa citată.

Aceasta este la primul mariaj, așa că și-a dorit o nuntă în biserică cu rochie albă de mireasă.

„Au încercat să păstreze discreția, el nu a vrut să iasă în presă. Totul a fost planificat în liniște, ea a fost încântată pentru că a așteptat cu nerăbdare să se căsătorească cu el. Există o mică diferență de vârstă între ei” a declarat un apropiat al cuplului.

Ancheta uciderii primei sale soții, desfășurată în Spania, a durat opt ani, iar bărbatul a fost acuzat și ulterior condamnat după ce un martor l-a auzit spunând că ar fi împins-o de la balcon. Mai exact, copilărie, fiul său i-a spus unei rude că tatăl său i-a „împins” mama.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO