Baietelul de 5 ani, disparut de o saptamana de acasa, a fost gasit mort la 200 de metri de unde locuia. Descoperirea macabra

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Dupa o saptamana de la disparitie, copilul de cinci ani din comuna Tibana, judetul Iasi, a fost gasit mort miercuri dimineata. Trupul neinsufletit a fost descoperit in vecinatatea casei, intr-un bazin de colectare a apei.

Dupa 8 zile de cautari, autoritatile se gandeau la cel mai negru scenariu, astfel ca au decis sa verifice si bazinul de colectare a apei, aflat la 200 de metri de casa. Din pacate banuielile s-au adeverit: dupa ce au scos apa, au gasit pe fundul containerului trupul neinsufletit al copilului.

Din primele cercetari moarte baietelului pare a fi accidentala insa pentru a inlatura orice dubiu trupul lui va fi supus necropsiei. Baiatul de cinci ani a disparut in urma cu o saptamana, timp in care a fost cautat de zeci de autoritati, insa fara success. Mama lui a fost supusa marti testului cu detectorul de minciuni, iar miercuri urmeaza sa fie testat si tatal. Autoritatile vor continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza mortii.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO