Băiețel de trei ani, găsit mestecând o pungă de plastic, înfometat, într-un apartament plin cu gândaci

Ultima actualizare: 08-09-2020 23:15
baiat gasit infometat locuinta gandaci ucraina
Poliția din Ucraina

Un băiețel de trei ani a fost găsit de polițiști înfometat și mâncând dintr-o pungă de plastic. Era încuiat într-o casă infestată cu gândaci. Mama sa plecase pentru trei zile, la o petrecere.

Micuțul Volodya fusese lăsat singur în apartamentul în care locuia, din Odessa, Ucraina de Sud. Mama acestuia, Natalia, plecase să bea în oraș.

Copilul a fost găsit joia trecută de către polițiști, în urma unui apel de urgență. Copilul murea de sete și a încercat să-și pună un pahar cu apă, dar a provocat o inundație și vecinii au chemat Poliția, arată publicația The Sun.

Vecina de dedesubt a povestit că a văzut apa tâșnind din tavan și a fugit pe scări să îi spună Nataliei, dar atunci când a realizat că copilul ei este singur în casă a sunat la Poliție.

Pompierii au spart ușa de metal a apartamentului, găsindu-l pe băiețelul de trei ani înăuntru.

Potrivit vecinilor, micuțul a fost descoperit dezbrăcat, murdar și mestecând o pungă de plastic, acoperit fiind de zahăr. Oamenii legii nu au găsit nimic de mâncare în apartament.

Copilul a fost dus la spital iar medicii au stabilit că era malnutrit și slăbit.
Potrivit asistenților sociali, condițiile de locuit erau groaznice și îi puneau viața copilului în pericol, așa că băiețelul a fost dus la un orfelinat.

„Apartamentul era infestat cu gândaci și plin de gunoaie și mizerie, nu existau alimente, iar copilul era neglijat și avea vânătăi pe tot corpul” au mai spus reprezentanții Serviciilor Sociale.

Mama copilului a ajuns a doua zi după ce a fost luat de asistenții sociali, iar polițiștii au pus-o sub acuzare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO