Băiețel de doi ani, spulberat de tren, în Prahova. Cum a ajuns micuțul pe șine

04-03-2019 07:05


Poveste tragică în Sinaia, unde un copil de doi ani și jumătate a fost spulberat de o locomotivă. Mama îl lăsase în grija bunicii, dar, într-o clipă de neatenție, cel mic a dispărut din curte.

Însoțit de câinele său, a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit puternic. Medicii veniți la fața locului nu l-au mai putut salva.

Durerea din sufletul acestei femei de 23 de ani nu poate fi descrisă în cuvinte. Plecase să cumpere lapte pentru cei doi copii ai ei când a avut loc tragedia. Băiatul mai mare - de doi ani şi jumătate - era cu bunica în curte şi l-ar fi scăpat din ochi pentru câteva clipe, care s-au dovedit a fi fatale pentru micuț.

Ana Pintoi, mama: "Am vorbit cu el la telefon cu o jumătate de oră înainte să ajung acasă şi i-am zis Denis, mama, ce faci…el de colo "rele"…zic eu: Să fii cuminte, să nu mai faci rele."

Georgeta Pintoi, bunica: "Crăpam nişte lemne şi i-am zis Denisucu stai aici lângă mamaie, face da, când m-am întors cu spatele să crăp, el a fugit direct în calea ferată. Şi tocmai atuncea…tocmai atuncea venise trenul şi l-a şi luat…Secundă şi a fugit că era iute…"

Însoţit de câinele său, băiatul a traversat un șanț şi a ajuns pe calea ferată, la câteva zeci de metri de casă. Chiar în acel moment, o locomotivă care efectua manevre la ieşire din haltă CF Sinaia i-a spulberat pe cei doi.

Horaţiu Mindaianu - medic primar Ambulanța Prahova: "Am găsit la locul intervenţiei un copil de doi ani şi jumătate lovit de tren cu leziuni incompatibile cu viaţa lovituri la nivelul capului şi toracelui. Nu s-au putut face manevre de resuscitare."

Familia micuţului s-a mutat în urmă cu trei ani în cantonul de lângă calea ferată şi nimeni nu s-a gândit că se va ajunge la o asemenea nenorocire.

Raluca Staicu, mătuşa: "Încă nu realizez că nu mai e aicea lângă noi. Am fost evacuaţi din locuinţă, am găsit aicea şi ne-am mutat aicea neştiind că nenorocirea o să se întâmple"

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Tags: copil, tren, prahova,

VIDEO PROTVPLUS.RO