Caz șocant în Zărnești. Un bărbat și-a înjunghiat mama și soția, apoi a dat foc casei

Ultima actualizare: 18-03-2019 17:52

Scene terifiante la Zărneşti, judeţul Braşov. Potrivit procurorilor, un bărbat de 32 de ani şi-a înjunghiat mama şi soţia, apoi a dat foc casei şi a încercat să-şi ia viaţa. 

Toţi trei au fost transportaţi la spital, iar atacatorul este în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privința șanselor lui de supraviețuire.

Atacul a avut loc puțin înainte de ora 8 dimineaţa. Deocamdată nu se ştie ce l-a scos din minţi pe bărbat.

Femeile, în vârstă de 23 şi 53 de ani, au încercat să fugă în stradă și să ceară ajutor, dar el le-a urmărit și a continuat să le lovească până când victimele au căzut la pământ. Individul s-a întors apoi în casă şi a dat foc unor lucruri. În cele din urmă, a încercat să se sinucidă.

La faţa locului au ajuns doua autospeciale de pompieri şi câteva echipaje SMURD și de la Ambulanţă, care i-au dus pe răniţi la spital. Toţi sunt în stare gravă, însă cel mai rău pare a fi chiar agresorul. Poliţiştii au audiat deja mai mulţi martori, rude şi vecini ai familiei şi încearcă să afle motivele gestului sau nebunesc.

Cunoscuţii povestesc că între cei doi soţi au apărut probleme îndată ce bărbatul ar fi avut o aventură cu o altă femeie. În ultima vreme el era tot mai abătut şi dădea semne că nu mai gândeşte limpede, mai ales după ce ar fi fost victima unei agresiuni.

Nimeni nu a fost pe stradă, atunci când femeile au ieşit din casa să ceară ajutor. Alarma a fost dată de un trecător care a observat, câteva minute mai târziu, trupurile celor două victime, pline de sânge.

Rudele cuplului au venit într-un suflet când au auzit de tragedie, însă susţin că nu ştiau desore conflictele care mocneau în familie.

Medicii au intrat în operaţie de urgenţă cu cele două femei şi bărbatul care a vrut să-şi ia viaţa. El a suferit şi arsuri ale cailor respiratorii, iar şansele de supravieţuire sunt mici.

Poliţiştii încearcă să facă lumină în acest caz. Dacă va supravieţui, bărbatul va fi acuzat de tentativa de omor şi distrugere, au anunţat poliţiştii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO