Băiatul de 13 ani, găsit decapitat, ar fi fost omorât de un tânăr reţinut aseară. Ce au surprins camerele

Dată publicare: 04-10-2017 07:34
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Principalul suspect în cazul oribilei crime, de acum două nopţi, dintr-o localitate din Olt, a fost reţinut marţi seară.

La audieri, tânărul a recunosut că l-a omorât pe băiatul de 13 ani. Trupul copilului a fost găsit de săteni pe un câmp.

Cel bănuit de cumplită fapta va ajunge miercuri în faţă judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost văzut pentru ultima oară în viaţă în zona unei benzinării din Brastavățu - judeţul Olt.

Anchetatorii care au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale staţiei de carburanţi susţin că era însoţit de un amic. Cel mai probabil, după ce au plecat de acolo, între cei doi a izbucnit un conflict pentru că pe drum au fost găsite mai multe pete de sânge.

Martor: "A fost aici, a băut cafea, colegul care era aici de serviciu i-a spus să nu cumva să te culci pe undeva"

Trupul decapitat al băiatului a fost descoperit, pe câmp, la câteva sute de metri distanţă de benzinărie.

Daniel Şoşoi era un băieţel de 13 ani care a crescut într-o familie săracă alături de cei doi fraţi ai lui. Muncea cu ziua prin vecini să se întreţină. Părinţii lui nu s-au întrebat de ce copilul lor nu mai ajunge acasă. Abia dimineaţă, când sătenii s-au dus să îşi munceacă ogoarele aveau să îi găsească aici trupul neînsufleţit.

Procurorii şi poliţiştii criminalişti au venit imediat la faţă locului. În cele din urmă au declarat că este vorba despre o crimă şi au şi un suspect principal.

Suspectul principal este un tânăr de 20 de ani despre care anchetatorii spun că nu are un loc de muncă. Individul i-ar fi cerut copilului toţi banii pe care îi avea la el. Pentru că băiatul a refuzat, s-a ajuns la crimă - cred procurorii.

Reporter: Credeţi că l-a omorât pentru bani?
Unchiul victimei: Păi da!

Vecină: "Nu bea, el lucra, făcea cu ziua, era un copil cuminte."

Principalul suspect a fost audiat de procurori şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor.

Tags: crima, olt, decapitat, copil,


VIDEO PROTVPLUS.RO