Baiat de 6 ani abuzat sexual de tatal lui si de cel mai bun prieten al acestuia. Cum a iesit la lumina oroarea

09-09-2014 13:04


O oroare greu de descris in cuvinte a avut loc in orasul Bistrita. Un baiat de 6 ani a fost abuzat sexual de tatal lui si de un prieten bun al barbatului, fara ca mama lui sa banuieasca ceva.

Faptele n-ar fi iesit, poate, la iveala, daca un vecin n-ar fi intrat la banuieli si nu l-ar fi tras pe copil de limba. Omul a anuntat politia, iar violul a fost confirmat de medicii legisti.

Se pare ca aceasta poveste de groaza dura de cateva luni. Cei doi abuzau de copil cand ramaneau singuri in casa cu el, sau la desele partide de pescuit la care il luau si pe el. Culmea este ca mama baiatului sustine ca n-a banuit nimic in neregula, desi vecinul de 55 de ani era mai mereu la ei in casa.

Tatal, care era angajat la societatea de salubrizare din oras, isi cheltuia putinii bani castigati mai mult cu prietenii decat cu sotia si unicul sau copil. Acum, in loc de dragoste si atentie, i-a distrus copilaria baiatului.

Un barbat din vecini a intrat la banuieli si a reusit sa afle de la copilul de 6 ani ce se intampla. Omul a anuntat imediat politia, iar dupa confirmarea violului, cei doi suspecti - tatal baiatului si vecinul - au fost retinuti.

"Nu mi-a zis niciodata. Acum ce mai pot sa fac?", spune mama copilului.

Baiatul a fost luat in grija de asistentii de la Directia pentru Protectia Copilului si va ramane acolo cel putin pana la finalul anchetei.

Vecinii familiei sunt ingroziti de ceea ce au aflat. Barbatul care a scos socanta poveste la iveala spune ca n-a fost usor sa-l faca pe baiatul traumatizat sa-i vorbeasca.

"Ei doi au fost prieteni. Poate au avut ceva la cap, bautura, numai asa se poate. Mare pacat, mai ales ca e copilul lui propriu. Nu a judecat in momentul acela", spune o vecina.

Ioana Manecan, DJASPC Bistrita: "Copilul ar fi fost victima unui abuz sexual, iar medicul legist a confirmat. Am incercat sa discut putin cu mama, dar foarte putin am reusit sa comunic. Noi l-am protejat pe copil, a primit consiliere psihologica."

In aceasta dimineata, cei doi suspecti au primit mandate de arestare pentru 30 de zile si sunt acuzati de viol. Daca ancheta va arata ca mama baiatului, care nu are serviciu, nu poate avea grija de el, acesta va ramane intr-un centru de plasament.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57