Băiat de 14 ani, ucis cu 7 lovituri de cuțit în Londra. A fost lăsat să moară în stradă

Dată publicare: 09-01-2019 14:15
Dată actualizare: 09-01-2019 14:39


adolescent uncis londra

Un adolescent de 14 ani a fost ucis cu șapte lovituri de cuțit de trei atacatori, care l-au doborât de pe motocicletă, aceasta fiind a cincea crimă violentă comisă în capitala Marii Britanii de la începutul anului.

Jayden Moody a fost lăsat să moară pe stradă, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe un scuter iar atacatorii l-au înjunghiat de șapte ori, potrivit martorilor.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Waltham Forest, din nord-estul Londrei, scrie Evening Standard.

Paramedicii sosiți la fața locului s-au luptat pentru a-i salva viața copilului, însă acesta a fost declarat decedat, la 40 de minute după atac.

“O mașină a venit în spatele lui, l-a lovit intenționat, iar băiatul a căzut la pământ. Trei bărbați au sărit apoi din mașină, l-au înjunghiat în spate și apoi au fugit. Eu am crescut în această zonă, însă lucrurile nu mai sunt așa cum erau în trecut. Acum, această zonă este una rău-famată. Ar trebui să existe patrule de poliție. Familiile noastre sunt speriate“, a declarat un martor.

Cei trei criminali sunt căutați acum de poliție, care consideră atacul ca fiind unul “laș și țintit”.

Cei trei atacatori conduceau un automobil marca Mercedes B Class, de culoare neagră, care a suferit pagube în urma impactului.

Unchiul băiatului a mărturisit, distrus de durere, că Jayden abia se mutase în acest cartier, împreună cu mama lui, în urmă cu șase luni.

“Sunt distrus. Este o tragedie. Era un băiat bun. S-a mutat cu mama lui de la Nottingham la Londra, în urmă cu șase luni, deoarece își doreau o viață mai bună. I-am spus că aici trebuie să se comporte frumos, pentru că, la Londra, copiii sunt diferiți față de Nottingham. Nu este corect, lumea în care trăim este distrusă”, a declarat John Grant, unchiul lui Jayden Moody.

Românul Tudor Simionov, care s-a mutat in urmă cu două luni de la București la Londra, a fost primul bărbat ucis la Londra în anul 2019.

Simionov, care lucra ca agent de securitate pentru o petrecere, în noaptea de Revelion, a fost înjunghiat în piept în urma unui conflict izbucnit la intrarea într-o loc exclusivist din Park Lane. A murit la câteva ore după miezul nopții.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Evening Standard


VIDEO PROTVPLUS.RO