Au murit în drum spre serviciu, după ce mașina lor a plonjat de pe o pasarelă, pe calea ferată

Dată publicare: 12-11-2017 07:38
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Drumul spre serviciu a fost și cel spre moarte pentru un bărbat de 33 de ani și colega lui de muncă, în vârstă de 30 de ani.

În apropiere de Drobeta Turnu Severin, mașina în care se aflau a plonjat de pe o pasarela peste calea ferată, de la aproximativ 10 metri înălțime. Niciunul dintre ei n-a mai avut nicio șansă.

Cei doi colegi de muncă se îndreptau spre serviciu, la o firmă de cablaje auto din Drobeta Turnu Severin. Într-o curbă, însă, la ieșire din comuna Şimian, bărbatul, aflat la volan, a pierdut controlul masinii.

Laurențiu Falcan, Poliția Rutieră Mehedinți: "La pătrunderea pe pasarela peste calea ferată a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă căzând sub pasarela."

Impactul a fost nimicitor. Automobilul a aterizat cu roțile în sus și s-a făcut bucăți. Alarma a fost dată însă abia la câteva zeci de minute, când un șofer a văzut balustrada de protecție ruptă și a sunat la 112.

Ionel Năvală, ISU Mehedinți: "Am intervenit pentru descacrcerarea celor două victime suprinse în autoturismul ce a căzut pe pasarela. Din păcate, după cum se vede, a fost declarat decesul de către medicul sosit de la UPU cu ambulanța."

Totodata, salvatorii au periat zona, să se asigure că nu a mai fost nimeni în mașină. Polițiștii fac acum investigații și încearcă să afle din ce cauza s-a produs tragedia. Au ridicat inclusiv epava autoturismului, pentru expertiză tehnică.


VIDEO PROTVPLUS.RO