Au incercat sa ii scoata ochii, la propriu, pentru un iPhone. Atac de o violenta extrema in Marea Britanie

23-10-2016 15:30

hoti

Doi hoti din comitatul britanic Surrey, aflat in imediata apropiere a Londrei, au recurs la un atac extrem de violent doar pentru a-i fura iPhone-ul unui barbat care se intorcea acasa dupa ce iesise in oras cu prietenii.

Barbatul in varsta de 35 de ani tocmai se indrepta spre casa, dupa ce fusese cu prietenii la un pub sa joace snooker, cand doi talhari i-au sarit in cale. Lee Christopher Shopland, de 25 de ani si Jason Christopher Bailey, cu patru ani mai mare decat acesta, au tabarat pe victima lor, au batut-o pana ce aceasta a cazut la pamant si i-au bagat degetele in ochi in incercare de a-i scoate globii oculari din orbita, relateaza cei de la Metro.

Apoi, talharii l-au tras pe barbat intr-o zona izolata unde l-au amenintat cu cutitul, i-au luat telefonul mobil dupa care au luat-o la fuga. In ciuda faptului ca victima sangera puternic, a reusit sa se tarasca pana acasa, unde a sunat la ambulanta si a fost dus la spital.

In aceeasi seara politia i-a prins pe faptasi dupa ce a fost chemata la un incident domestic. Acolo au gasit si telefonul barbatului. Cei doi au fost condamnati la cate sase ani de inchisoare.

"Am impresia ca nu voiau doar sa imi fure telefonul. Dupa atac nu am fost in stare sa privesc in jos din cauza umflaturilor, am avut nasul spart si am pierdut mult sange." a declarat victima la proces. De atunci, aceasta s-a recuperat complet din punct de vedere fizic, dar a ramas cu sechele emotionale.


 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO