Au ajuns în comă la spital, după ce au mâncat ciuperci. Eroarea comisă

03-06-2019 12:38

E sezon ploios, aşadar atenție mare la ciupercile culese din pădure. Doi soți din judeţul Satu Mare au ajuns în stare critică la spital, după ce au mâncat ciuperci despre care nu ştiau dacă sunt comestibile.

Femeia în vârstă de 58 de ani şi bărbatul de 61 de ani sunt în comă la terapie intensivă, în spitalul din Satu Mare. În ultimele zile, alte 16 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, din Satu Mare, după ce au mâncat ciuperci culese din pădure.

În ultimele zile, la Spitalul Judeţean din Satu Mare, 18 copii şi adulţi şi au ajuns de urgenţă cu vărsături, diaree şi stări de rău, după ce au consumat ciuperci culese din pădure.

În stare extrem de gravă au fost aduşi doi soţi din localitatea Solduba, în vârstă de 58 de ani şi respectiv 61 de ani. Cei doi au fost găsiţi de rude, inconştienţi în casă, şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Medicii avertizează că sezonul ciupercilor este abia la început, iar cei care nu se pricep mai bine să evite să le consume.

Şi la spitalul din Baia Mare a ajuns o persoană intoxicată cu ciuperci otrăvitoare.

În ultimele zile, la UPU Satu Mare au fost transportaţi şi doi copii, sub 10 ani, cu simptome tipice intoxicaţiei cu ciuperci.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO