Atacul unei bande asupra unui magazin din Moldova, filmat de camerele de supraveghere. Proprietarul s-a aparat cu pistolul

Ultima actualizare: 23-02-2017 07:04
jaf Moldova

Incident uluitor langa Chisinau, unde un magazin de materiale de constructii a fost atacat de o banda, dar proprietarul a reusit sa respinga asaltul cu arma in mana. 

Incidentul a avut loc vineri  in comuna Stauceni de langa Chisinau, unde un magazin de bricolaj a fost luat cu asalt de o banda formata din 11 persoane.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum unul dintre angajati este batut cu salbaticie de atacatori, care apoi incearca sa intre in biroul unde s-a baricadat patronul. Omul se apara insa cu un pistol si trage in ei, reusind sa-i puna pe fuga.

Potrivit Pro TV Chisinau, doua persoane au fost retinute pana acum, unul dintre atacatori, in varsta de 35 de ani, a murit, iar alte doua se afla in spital, fiind ranite in mana si in spate. Proprietarul magazinului nu a fost retinut, insa are statut de suspect.

Oamenii legii sustin insa ca barbatul a actionat in legitima aparare. Toti cei implicati au fost identificati de anchetatori, care afirma ca totul a pornit de la conflict mai vechi intre proprietarul magazinului si seful bandei. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO