Atac sângeros în apropierea unui bar din Huși. Un bărbat a fost înjunghiat cu o foarfecă de grădină de către un necunoscut

Ultima actualizare: 10-10-2021 09:44

Un atac sângeros a avut loc în apropierea unui bar din orașul Huși, județul Vaslui.

 

Un bărbat de 43 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat cu o foarfecă de grădină de către un necunoscut.

Rănitul, angajat la o unitate militară din oraș, a fost transportat în cursul nopții la Iași, unde a fost operat.

În plus, acesta a ieșit pozitiv la testul Covid.

Victima era într-un bar din cartierul în care locuieşte. A intrat în conflict cu trei indivizi aflaţi în stare avansată de ebrietate şi, în scurt timp, s-a ajuns la injurii şi ameninţări. Scandalul a continuat în stradă.

Martor: ”Am auzit că l-a tăiat, l-a înjunghiat. Se spune că e militar. Zice că e la Iași, are și Covid, săracul. Are și copii. Ferească Dumnezeu!”

Martor: ”Cineva din bar l-a chemat să îi dea o cafea și a intrat să desființeze barul, că nu trebuie bar în scara blocului.”

Plin de sânge, bărbatul s-a îndreptat spre casă. Cu ultimele puteri şi-a sunat soţia, iar femeia a cerut ajutor la 112.

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: ”I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Municipal Huși. Ulterior, a fost transferat de TIM la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.”

Diana Cimpoeșu U.P.U SMURD Iași: ”A fost evaluat în Urgențe și internat în clinica de chirurgie cardiovasculară. A fost operat și este în terapie intensivă. Sperăm la o evoluție favorabilă, cu salvarea vieții.”

Zona a fost împânzită de poliţişti şi doi suspecţi au fost prinşi în scurt timp. Un tânăr de doar 19 ani ar fi cel care l-a atacat pe militar cu o foarfecă de gradină.

Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: ”Au fost identificați doi bărbați, de 38 și 19 ani, care au fost duși la sediul Poliției municipiului Huși. În cauză se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru loviri și alte violențe.”

Întâmplarea i-a îngrozit pe localnici.

Localnic: ”Orașul nostru e liniștit, lumea e cuminte. A intrat frica în noi să mai ieșim după o anumită oră.”

Suspectul de 19 ani a fost reținut. El este cercetat pentru tentativă de omor şi riscă să petreacă câţiva ani după gratii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO