Atac în fața unei școli din Londra. Un elev, lovit în cap cu un stâlp de fier

Ultima actualizare: 26-11-2020 08:56
atac scoala londra
Google Maps

Un individ a atacat elevii unei școli din Londra cu o bucată de fier, iar un adolescent de 13 ani a fost grav rănit la cap.

Bărbatul a atacat elevii miercuri după amiază, în fața școlii Dunraven din Streatham, sudul Londrei. Martorii povestesc că avea în mână un stâlp metalic, precum cele folosite la delimitarea trotuarelor. Copiii au văzut îngroziți cum atacatorul a lovit cu bestialitate, în cap, pe un coleg de-al lor.

Echipajele de urgență au intervenit imediat după ora atacului, în jur de 15.30. Reprezentanți ai Poliției Metropolitane au precizat că băiatul a fost transportat de urgență la spital, iar rănile suferite la cap îi pun viața în pericol, potrivit cotidianului „The Sun”.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat, bănuit de producerea atacului.

Ulterior, conducerea școlii a scris pe Twitter: „Rămâneți în siguranță. Suntem mai puternici împreună. ”

„Poliția a fost chemată în Leigham Court Road, la ora 15.23 miercuri, 25 noiembrie, după un apel de urgență referitor la un bărbat care atacă oamenii cu un stâlp. Ofițerii au intervenit alături de paramedicii London Ambulance Service (LAS)” a comunicat un reprezentant al Poliției.

Polițiștii nu au putut preciza la acest moment care a fost motivația atacatorului, dar ancheta este în desfășurare.

„Un băiat de 13 ani a fost găsit cu o leziune la cap. El a fost tratat la fața locului înainte de a fi dus la spital. Starea sa a fost evaluată ca fiind foarte gravă. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat sub suspiciunea că i-a provocat leziunile” a precizat oficialul poliției.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO