Ancheta la Spitalul de Urgenta Galati. Un pacient a murit dupa ce a cazut de la etaj

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

Sfarsit socant pentru un pacient al Spitalului Clinic de Urgenta din Galati. Un agent de paza l-a gasit pe barbat prabusit in curtea spitalului.

Politistii criminalisti au stabilit ca victima a cazut de la etaj si merg deocamdata pe varianta ca ar fi recurs la o decizie radicala.

"Cine s-o intoarca daca e decedat si nu avem voie sa punem mana pe el? Sa vina politia, sa vina cine vrea sa vina", a spus agentul de paza, dupa tragedie.

Barbatul era internat de o zi in sectia de reumatologie, situata la etajul sapte al spitalului.

"Este vorba despre decesul unui barbat de cincizeci si noua de ani, internat in cadrul spitalului clinic de urgenta Sfantul Apostol Andrei, Galati. In continuare se desfasoara cercetari pentru stabilirea situatiei concrete de comitere a faptei si a cauzelor decesului", a informat Florin Balbarau, Politia Galati.

Spre seara, barbatul a iesit din salon si le-a spus celorlalti bolnavi ca se duce la toaleta. Dupa doar cateva clipe, insa, a fost gasit fara suflare. Omul se deplasa greu, cu ajutorul unui cadru metalic, din cauza durerilor pe care le avea la nivelul articulatiilor.

"S-a facut radiografie, avea tratament, urma sa fie vazut de ortoped. Deci urma sa fie vazut de ortoped, sa fie stabilita conduita terapeutica", a spus Corina Popazu, Spitalul Clinic de Urgenta Galati.

Medicii spun ca, in cel mai rau caz, pacientul ar fi avut nevoie de o interventie chirurgicala pentru aplicarea unor proteze la articulatii, operatie decontata de Casa de Asigurari de Sanatate.

O tragedie similara s-a petrecut in iunie, la acelasi spital. Atunci o femeie de 47 de ani s-a prabusit de la etajul 8.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO