Ambasadorul britanic, desfigurat de un adolescent după ce acesta l-a jignit

01-02-2019 14:18


Ambasadorul Sir Cristopher Meyer

Un tânăr de 16 ani l-a bătut pe fostul ambasador al Marii Britanii în Statele Unite, Sir Cristopher Meyer, după ce acesta l-a numit „bastard”.

 

Incidentul a avut loc în luna iulie a anului trecut când ambasadorul, care se afla în stația Victoria, l-ar fi jignit pe adolescent. Furios, acesta l-a împins cu putere, astfel că bărbatul a căzut la pământ și a leșinat, ajungând în stare gravă la spital, conform Metro.

Un martor de 17 ani a mărturisit, în instanță, ce l-a înfuriat pe adolescent și cum s-a petrecut incidentul. Când a auzit că ambasadorul îl numește „bastard”, acesta i-a răspuns că „nu va tolera” atitudinea. După aceea, el nu a fugit, ci a așteptat să vină poliția, recunoscând că l-a împins pe bărbat.

„Rănile cauzate au fost îngrozitoare. Agresiunea a avut un impact atât fizic, cât și psihic asupra victimei, care a rămas cu răni. Deocamdată, nu se știe dacă va rămâne desfigurat pe viață”, a spus judecătoarea Deborah Wright în instanță.

Potrivit acesteia, deși faptele tânărului au fost greșite, el nu trebuie să ajungă după gratii, întrucât a arătat că îi pare rău și că este „băiat bun.” Astfel, el a fost eliberat sub supraveghere și va trebui să plătească o amendă de 500 de lire.

„M-am enervat, am acționat irațional”, a spus tânărul.

Ambasadorul a ajuns la spital și a fost supus mai multor operații. În instanță, el a declarat că din cauza agresiunii, a ratat multe oportunități, cum ar fi o întâlnire cu președintele american Donald Trump.

Sir Cristopher Meyer a fost ambasador al Marii Britanii în SUA între 1997 și 2003.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO