Amănunte șocante în cazul femeii umilite de copiii șefului ei, cu care ar fi avut o relație

×
Codul embed a fost copiat

Apar amănunte șocante în cazul contabilei din Bihor, sechestrată și umilită de trei tineri, unul dintre ei militar la ISU.

Doi dintre agresori - un băiat și o fată - ar fi premediat răzbunarea, pentru că o bănuiau pe victimă că ar avea o relație amoroasă cu tatăl lor. Suspecții au fost arestați preventiv pentru lipsire de libertate și tâlhărie, după ce procurorii spun că au prezentat în instanță detaliile torturii și au găsit imagini care confirmă comportamentul violent.

Răzbunarea împotriva contabilei a fost pregătită din timp „prin procurarea aparatului de tuns și a mijloacelor de imobilizare” de către cei trei tineri, a scris procurorul militar în referatul prin care a cerut arestarea lor.

În același document, magistratul precizează că agresorii i-au aplicat victimei „tratamente degradante” care dovedesc „o desconsiderare totală față de personalitatea umană”.

Era tunsă cheală, dezbrăcată în pielea goală, cu o curea la gât”, a transmis mama contabilei.

În referatul de arestare, procurorul a descris în detaliu coșmarul trăit de contabilă.

Femeia ar fi fost legată, bătută și dezbrăcată complet, iar părul i-a fost ciopârțit. Agresorii i-ar fi luat și telefonul mobil și un card bancar.

Apoi, scrie procurorul, „au transportat-o până la locuința mamei, unde au abandonat-o”.

Au venit ei, cu mașina lor personală, și o zis: «Haideți și vă luați c***a». Am deschis ușa la mașină și am văzut-o pe fiică-mea, acolo, în mașină, acolo chircită. Și o luat-o, unul de cap, unul de picioare și au aruncat-o aici, în curte”, a mai spus mama contabilei.

Două dintre persoanele audiate și-au păstrat dreptul de a nu da nicio declarație în cauză, iar cealaltă persoană a dat o declarație de inculpat în care, în principiu, a negat aceste fapte”, a declarat prim-procurorul Parchetului Militar Oradea.

Doi dintre suspecți sunt copiii unui om de afaceri din Bihor la firma căreia lucra contabila - un băiat și o fată. Al treilea este fostul logodnic al fetei - militar la ISU. Tinerii o bănuiau pe contabilă de relații prea apropiate cu tatăl lor și au decis să ii dea o „lecție” - spun procurorii.

A fost o reacție spontană a unor copii care au avut dovada și revelația unor relații extraconjugale, în care era implicat tatăl lor. Și atunci au vrut să aibă confirmarea de la persoana care a săvârșit adulterul. Ea a negat, s-a ajuns la cuvinte grave între ei, a evoluat situația între ei, pâna în momentul în care au trecut la această pedeapsă”, a declarat avocatul copiilor.

Cei trei tineri au fost arestați prevenitiv pentru lipsire de libertate și tâlhărie.

Avocatul lor consideră pedeapsa prea dură.

Nu este vorba de nicio lipsire de libertate, nu este vorba de nicio tâlhărie. O femeie tunsă și dezbrăcată nu înseamnă că este, neapărat, victima unei tâlhării. Se dezbracă și se tunde și fără să fie tâlhărită”, a mai spus avocatul.

Omul de afaceri la firma căruia era angajată contabila - tatăl a doi dintre agresori - nu a răspuns solicitărilor Știrilor PROTV pentru a-și prezenta punctul de vedere. Bărbatul a fost primar într-o localitate din Bihor - timp de trei mandate.

Citește și...
O femeie a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului său, ajutați de un pompier
O femeie a fost sechestrată, bătută, tunsă şi dezbrăcată de fiul şi fiica patronului său, ajutați de un pompier

Întâmplări pline de barbarie s-au petrecut într-o comună din Bihor. Doi frați care își bănuiau tatăl de relații extraconjugale ar fi decis să se răzbune pe femeia pe care o credeau că i-ar fi parteneră.

Recomandări
Negocieri strânse între PSD și PNL pentru ministere, cu trei luni înainte de a se roti la șefia guvernului
Negocieri strânse între PSD și PNL pentru ministere, cu trei luni înainte de a se roti la șefia guvernului

Cu trei luni înainte de a se roti la şefia guvernului, PSD şi PNL au început discuţiile despre cum îşi vor împărţi ministerele. Liberalii nu vor să cedeze justiţia, dar ar vrea să preia finanţele şi transporturile.

Rușii au atacat în valuri de-a lungul frontului cu Ucraina. Ce ar plănui să facă până la sosirea tancurilor occidentale
Rușii au atacat în valuri de-a lungul frontului cu Ucraina. Ce ar plănui să facă până la sosirea tancurilor occidentale

Fostul premier britanic Boris Johnson spune că Vladimir Putin l-ar fi amenințat că poate fi ucis de o rachetă când au vorbit la telefon chiar înainte de invadarea Ucrainei.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul provocat de “gheața neagră”. Marius a murit după ce a sărit în gol zeci de metri
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul provocat de “gheața neagră”. Marius a murit după ce a sărit în gol zeci de metri

Apar detalii despre accidentul provocat de o ploaie înghețată, pe autostrada A1, în județul Sibiu, în urma căruia a murit un bărbat de 48 de ani.