"Am nascut un monstru". Creatura care a iesit din pantecele unei femei dupa 12 luni de sarcina

Ultima actualizare: 02-11-2012 19:29
creatura neg

O femeie in varsta de 30 de ani, din SUA, a dat nastere unei creaturi. Sarcina a durat mai bine de un an.

Intamplare halucinanta relatata de un cotidian din SUA. Jurnalistii americani descriu cum, in timpul celei de-a sasea luni de sarcina o femeie a descoperit ca are niste semne ciudate pe pantec, motiv pentru care s-a dus sa ceara sprijinul unor preoti.

O femeie din Nigeria a crezut ca are gemeni, dar a adus pe lume o creatura ciudata - FOTO SOCANT

Fara sa dea detalii despre localitatea in care se intampla totul, aflam doar ca la un moment dat, dupa apelul catre preoti, sarcina persoanei respective a inceput sa scada in volum pe masura ce zilele treceau, lucru anormal, care a ingrijorat-o foarte tare pe femeie.

Ea a declarat pentru TheInquirer ca o preoteasa ar fi sfatuit-o sa tina un post de 21 de zile.

Femeia a facut intocmai si s-a simtit usurata dupa cele trei saptamani. Numai ca nu a mai nascut. In acest fel, sarcina ei s-a prelungit de la 9 luni, la 12, sub supraveghere medicala la un spital "JFK SOS".

Cand a intrat insa in durerile facerii, preoteasa la care apelase in prima instanta si care i-ar fi fost aproape mereu, i-a dat mir si apa sfintita sa bea.

La 10 ani, o fetita din Columbia a devenit mama! Barbatul care a lasat-o insarcinata NU poate fi pedepsit dintr-un motiv incredibil

Femeia, care a mai avut copii pana acum, a dat nastere in cateva minute unei creaturi ciudate - "parea sa fie un sobolan cu patru picioare si coada, in loc de un copil".

"Copilul" a fost declarat mort la nastere, potrivit publicatiei citate.

Toata aceasta poveste poate insa sa fie o inventie, pentru ca cei care au scris-o nu au dat prea multe date de identificare a cazului. Nu se dau nume, localitati, coordonate de vreun fel.

De asemenea, nu exista declaratii sau martori citati. Asa ca suspiciunea persista asupra veridicitatii - subiectul insa, este unul bun pentru scenarii de film.

Cea mai tanara mama din lume a avut numai 5 ani. Afla cum a fost posibil

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO