Alertă în campusul unei universități din Minnesota. Un necunoscut intră peste studente în băi

Ultima actualizare: 27-10-2021 09:54

De câteva săptămâni este alertă în campusul unei universități din statul american Minnesota. Totul, din cauza unui necunoscut care intră peste studente în băi și le fotografiază.

Polițiștii din campus au mai mulți suspecți, însă până acum nu au făcut nicio arestare. În tot acest timp, studenții au început să ia singuri unele măsuri, ca să se simtă în siguranță.

Polițiștii din campusul universității Minnesota au primit până acum trei plângeri de la studenți. Scenariul este e același: un bărbat intră în baia fetelor și încearcă să filmeze studentele când fac duș. Toată lumea e în stare de alertă.

Chloe Staudenmaier, studentă: "Eu, cel puțin, nu închid ochii atunci când îmi clătesc părul de săpun la duș, pentru că nu știi niciodată cine poate fi după colț sau cine te filmează cu telefonul. E înfricoșător și pur și simplu de neacceptat. Sperăm că o să înceteze."

De fiecare dată, individul și-a făcut apariția noaptea. Până acum, nimeni nu a fost arestat.

Matt Clark, poliție: "E de-a dreptul înfricoșător să te gândești că cineva te urmărește pe holurile căminului."

Anchetatorii verifică imaginile de pe camerele de supraveghere, cu gândul că vor găsi indicii despre identitatea individului. Unii studenți și părinți sunt nemulțumiți că nu au și ei acces la imaginile cu potențiali suspecți.

Reporter: "De ce nu vreți să faceți publice imaginile de pe camere pentru ca oamenii să știe cum arată această persoană?O întrebare bună. Dacă faci publică imaginea și nu e persoana care trebuie, nu e cel implicat, atunci îi aduci un deserviciu. Dacă vrem să-l reținem pe individ și avem dovezi clare, aș prefera să urmez aceste dovezi și să încerc să-l prind, decât să dau informații la public, pentru că asta afectează declarațiile martorilor și ale victimelor."

Între timp, studenții și-au schimbat obiceiurile, doar ca să se simtă mai în siguranță.

Chloe Staudenmaier, studentă: "Știu că mulți dintre noi merg la duș în același timp, ca să mai fie încă o persoană în baie, din cauza lipsei de siguranță în toalete. Oricine poate să intre la orice oră."

Unii studenți cred că suspectul folosește o intrare de serviciu în cămine, așa că oficialii universității le-au cerut să utilizeze doar intrările principale, până când individul va fi prins

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO