Adolescentul din Cluj, care s-a electrocutat in timp ce facea selfie, a murit dupa o saptamana. Cum s-a petrecut tragedia

Ultima actualizare: 05-05-2017 07:02

Adolescentul de 16 ani, din Cluj, care saptamana trecuta s-a urcat pe un vagon sa isi faca un selfie si s-a electrocutat, a murit marti la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala.

Baiatul suferise arsuri de gradul 4 pe 90% din suprafata corpului. 

Saptamana trecuta baiatul in varsta de 16 ani iesise sa se plimbe cu bicicleta cu un prieten, in localitatea Baciu, din judetul Cluj, iar la un moment dat au ajuns in zona unui depou, unde se aflau mai multe vagoane dezafectate.

A ignorat pericolul urias si s-a urcat sa isi faca o poza, insa in clipa aceea s-a declansat un arc electric si baiatul a cazut, cu arsuri cumplite pe aproape tot corpul.

Ingrozit, prietenul sau a chemat ambulanta. Medicii l-au resuscitat minute in sir pe adolescent si l-au transportat la Spitalul de Copii din Cluj.

Din cauza starii grave copilul a fost transferat la Bucuresti. Iar medicii s-au straduit sa il mentina in viata. Astazi insa, au declarat decesul.

Din pacate, nu este singurul caz de acest gen: un alt tanar, tot de 16 ani care s-a electrocutat in luna martie pe o pasarela a murit mai tarziu la spital din cauza arsurilor grave.
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO