Adolescenta violata, ucisa si aruncata la crocodili. Intalnirea intamplatoare dintre tatal ei si principalul suspect

09-10-2016 16:10

Brittanee Drexel

O ancheta FBI incheiata recent aduce la lumina detalii cutremuratoare despre felul in care Brittanee Drexel, o adolescenta de 17 ani din statul american Carolina de Sud, a fost violata si ucisa in 2009.

Socantul incident a avut loc pe perioada vacantei de primavara, in urma cu sapte ani. Brittanee a disparut si nimeni nu a mai stiut nimc de ea. Acum, o complexa ancheta a Biroului Federal de Investigatii, care a pus laolalta mai multe probe si declaratii ale unor condamnati la inchisoare si martori, a aratat ca fata a fost luata de pe o plaja din zona si dusa la o casa in care mai multi traficanti de droguri si infractori isi faceau veacul, relateaza Mirror.

Un martor ocular, care este acum inchis pentru o alta crima, povesteste ca atunci cand a mers acolo sa cumpere niste droguri a vazut cum Brittanee era violata de mai multi barbati. Fata a incercat sa fuga, dar a fost imediat prinsa, batuta cu pumnii si cu patul pistolului. Omul a auzit doua focuri de arma, dupa care doi barbati i-au transportat trupul fetei pana la o groapa cu aligatori pentru a scapa astfel de cadavru.

Parintii fetei au povestit indurerati tot ce au aflat de la anchetatori in cadrul unei emisiuni televizate din America.

Poate si mai socant este ca Chad Drexel, tatal lui Brittanee s-a intalnit cu principalul suspect, la scurt timp de la disparitia fetei. Omul impartea fluturase pe strada cu poza fiicei sale in speranta ca cineva ii va oferi detalii. O masina a oprit, la volanul careia se afla suspectul, Chad i-a inmanat o poza iar acesta a aruncat-o pe jos si a plecat mai departe. Barbatul a negat toate acuzatiile care i se aduc.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO