Adolescentă snopită în bătaie de bărbatul căruia i-a refuzat avansurile

Dată publicare: 15-07-2019 21:27
Dată actualizare: 15-07-2019 21:33


club, manchester

O tânără de 18 ani a fost bătută, după ce a refuzat avansurile unui bărbat care a urmărit-o de la club spre casă. Incidentul a avut loc în Manchester.

Gabrielle Walsh a plecat din club, după o noapte de distracții alături de câțiva prieteni, când a observat că sunt urmărite de 3 indivizi necunoscuți. Tânăra s-a descălțat, iar unul dintre bărbați i-a spus că îi plac picioarele ei. 

Gabrielle i-a răspuns scurt că nu este interesată, moment în care unul dintre bărbați i-a atacat, după ce l-a jignit pe unul dintre prietenii victimei, scrie The Sun.

„Ne tot hărțuiau, apoi, unul dintre ei m-a lovit atât de tare încât am căzut inconștientă. Când mi-am revenit am observat că trei dintre ei îl băteau pe Kyle (n.r. amicul ei)”.

Ulterior, Gabrielle a ajuns la spital unde i s-au administrat picături de ochi și a fost trimisă acasă. Când a revenit, medicii au descoperit că tânăra avea un cheag de sânge la nivelul ochiului stâng, iar când îl deschidea vedea doar imagini galbene.

Tânăra speră că poliția va reuși să-i identifice pe agresori cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: thesun.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO