Accident stupid intr-un sat din Vrancea. Un muncitor de la salubritate, strivit de masina de gunoi pe care lucra

Ultima actualizare: 05-05-2017 07:02
masina de gunoi

Un muncitor al unei firme de salubrizare din Vrancea a murit strivit intre autospeciala de gunoi si un stalp de beton

Un muncitor al unei firme de salubrizare din judetul Vrancea a murit, marti dupa-amiaza, strivit intre autospeciala de gunoi si un stalp de beton, dupa ce soferul autovehiculului a facut o manevra de mers inapoi.

Din primele informatii furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea, accidentul a avut loc marti, in satul Armeni, comuna Slobozia Ciorasti.

Un manipulant al unei firme de salubritate a murit strivit intre autospeciala de gunoi si, cel mai probabil, un stalp de beton de pe marginea drumului.

Barbatul, care se afla la lucru impreuna cu un coleg si strangea gunoiul din curtile satenilor, manipulantul fiind pe scara din dreapta spate.

La un moment dat, soferul masinii de gunoi a dat cu spatele si nu a observat stalpul. La randul sau, colegul acestuia, care se afla in spatele masinii, nu a apucat sa-i atraga atentia soferului ca da peste un stalp.

In urma impactului, manipulantul si-a pierdut viata. Cadrele medicale sosite la fata locului nu au mai putut face nimic altceva decat sa constatate decesul barbatului.

Soferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. La fata locului au venit si inspectorii de munca din cadrul ITM Vrancea, fiind vorba despre un accident de munca.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO