Accident stupid. Ce a patit un barbat la doar cateva sute de metri distanta de casa: "L-au resuscitat 40 de minute"

Ultima actualizare: 04-04-2017 06:48

Un accident pe cat de stupid pe atat de dramatic i-a adus vineri noapte sfarsitul unui biciclist de 44 de ani din Capitala.

La doar cateva sute de metri distanta de casa, cauciucul bicicletei a explodat, iar barbatul s-a izbit cu capul de un stalp de beton, dupa cum spun martorii.

Omul, tatal a doi copii, unul de 7 si altul de 9 ani, nu a putut fi salvat de medici. Scenele teribile au avut loc vineri noapte pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei.

Barbatul in varsta de 44 de ani mergea pe bicicleta si mai avea doar cateva minute pana sa ajunga acasa, unde il asteptau sotia si cei doi copii.

Martora: "Eram la balcon, am auzit o bubuitura si l-am vazut cazand. A traversat o doamna cu un copil, au dat telefon la salvare, a trecut la cateva secunde o masina in sens invers."

Martorii spun ca o explozie la cauciucul din fata al bicicletei l-a facut pe om sa isi piarda echilibrul si sa se izbeasca puternic de stalpul de electricitate.

Martora: "A cazut l-a pamant si nu s-a mai putut face nimic, i-a explodat cauciucul si s-a lovit la cap. A venit SMURD-ul, l-au resuscitat 40 de minute."

Suferise o rana grava la cap, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva.

Cristina Iancu:"Inainte de impactul fatal, barbatul nu purta nici vesta reflectorizanta, nici casca de protectie. Ba mai mult, bicicleta pe care o conducea nu era una obisnuita, ci una dotata cu un motor special."

Politistii urmeaza acum sa afle in ce conditii s-a produs accidentul.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO