Un şofer de la salubrizare din Călugăreni a murit strivit de maşina de gunoi

Dată publicare: 24-06-2021 17:34
Dată actualizare: 24-06-2021 19:12


ambulanta smurd

Poliţiştii efectuează cercetări pentru accident de muncă soldat cu decesul unei persoane după ce şoferul unei maşini de salubrizare a murit strivit de vehiculul pe care îl conducea pe DN 5, în dreptul localităţii Călugăreni.

"În această după-amiază un participant la trafic a sunat la 112 şi a anunţat producerea unui accident pe DN 5 în dreptul localităţii Călugăreni. Echipajele de poliţie ajunse la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea o maşină de salubrizare pe sensul de mers spre Bucureşti, a constatat, chiar în dreptul localităţii Călugăreni, că are o defecţiune la maşină. Bărbatul a tras maşina pe dreapta, a coborât din maşină încercând să vadă despre ce este vorba, nu a asigurat corespunzător maşina şi aceasta a pornit peste el strivindu-l, iar bărbatul a decedat pe loc', a declarat joi purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers, pentru cercetări, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

 

Sursa: Agerpres

Tags: accident, dn5, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO