Accident în lanţ în Suceava. Doi oameni au murit după ce o dubă a lovit un TIR

Dată publicare: 06-10-2017 09:35
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Accident în lanţ, cu urmări tragice, joi seară pe Drumul Naţional 2E, în judeţul Suceava. Doi oameni au murit după ce dubiţa în care se aflau a lovit un TIR, apoi un autoturism şi s-a răsturnat în final pe o parte.

Cei care au văzut scenele cred că, cel mai probabil, şoferul autoutilitarei - un bărbat de 40 de ani - ar fi adormit la volan.

Dubiţa se îndreapta spre Gura Humorului. Pe Drumul Naţional 2E, în localitatea Brăiești, a intrat însă pe contrasens şi a lovit frontal un TIR.

Şofer TIR: "Veneam dinspre Gura Humorului. Regulamentar. Am văzut dintr-o dată dubiţa intrând în mine. Nu am avut timp să fac nimic. Nu am mai văzut nimic pentru că mi-a explodat cauciucul din impact şi m-a tras aici."

În urmă impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă maşină. Apoi s-a răsturnat pe o parte.

Ioan Şerban, şoferul maşinii mici: "Totul s-a petrecut extrem de repede. Probabil a adormit la volan. A tras stânga, a intrat pe contrasens în faţă tirului, iar eu eram în spatele lui şi am fost prins între ei."

Bărbatul care conducea dubiţa şi pasagerul nu au supravieţuit, în ciuda mobilizării rapide a salvatorilor.

Cătălin Grigore, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni: "A fost nevoie de descarcerare. A fost dificil. Am solicitat ajutorul colegilor de la Suceava. A durat destul de mult doarece una dintre victime era prinsă sub roţile autotrenului."

Şoferul tirului şi cel de la volanul autoturismului au scăpat nevătămaţi. Anchetă poliţiştilor urmează să stabilească acum ce a dus la această tragedie.

Tags: accident, suceava,


VIDEO PROTVPLUS.RO