Accident cumplit în Bârlad. Doi tineri au murit după ce mașina lor a retezat un copac


Ultimul update: Duminica 23 Februarie 2020 21:46
Data publicarii: Duminica 23 Februarie 2020 17:34
Categorie: Stiri Socante

Cumplit accident rutier la intrarea în Bârlad! Doi tineri care goneau nebunește au încercat o depășire, însă mașina scăpată de sub control a retezat un pom de pe marginea drumului și a intrat cu viteză în gardul unei garnizoane militare.

Cei doi, un băiat de 19 ani, celălalt de 21, au pierit pe loc! Atenție, urmează imagini care va pot afecta emoțional!

Cei doi băieți veneau cu mașina dinspre Tecuci, duminică dimineață. Accidentul a fost surprins de o cameră video amplasată pe o altă mașină.

Se vede cum autoturismul a intrat în depășire, pe banda a doua, iar când a revenit pe prima bandă șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașină s-a înfipt în gardul unității militare, pe care l-a pus la pământ.

Primii care au sărit în ajutor au fost chiar militarii din garnizoană. Mai multe echipaje de pompieri, medici și polițiști au ajuns în scurt timp acolo, însă pentru victime nu se mai putea face nimic.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui: "2 persoane încarcerate, s-a trecut la descarcerare și extragerea lor. Au fost predați ambulanței.”

Cei doi tineri sunt din Bălăşeşti, județul Galați. Analizele anatomo-patologice urmează să stabilească dacă șoferul de 21 de ani nu cumva băuse înainte de a se urca la volan.

VIDEO PROTVPLUS.RO