A rapit-o si a violat-o vreme de 3 zile ca sa o oblige sa se marite cu el. Ce spune politistul care a gasit-o pe femeie

27-12-2015 14:10


politist India

Caz socant in orasul indian Hyderabad, unde un barbat e acuzat de agresiune asupra unei colege de serviciu.

Syed Emad Hasan, un programator in varsta de 30 de ani, este acuzat ca a rapit si a violat o colega de serviciu pentru a o forta sa se marite cu el. Femeia, in varsta de 27 de ani, ii respinsese in trecut cererea in casatorie, invocand diferenta de religie dintre ei. Hasan a inceput atunci sa o santajeze, amenintand-o ca le va trimite parintilor ei fotografii care ar sugera ca ei sunt impreuna.

Ulterior, cei doi s-au intalnit in Hyderabad unde Hasan a rapit-o, a dus-o in apartamentul sau si a violat-o vreme de 3 zile. A amenintat-o ca va continua daca ea nu se converteste la Islam si nu se marita cu el. I-a spus chiar ca ii va da foc sau o va strangula, spune unul dintre politistii ce ancheteaza cazul.

Femeia a scapat dupa ce i-a trimis un mesaj unei prietene care a chemat imediat politia. „Am gasit-o in baie, cu rani pe fata si pe corp”, relateaza agentul care a descoperit-o. „Era in stare de soc, dar ne-a putut povesti prin ce a trecut. Hasan a sustinut ca sunt iubiti, dar femeia parea inspaimantata in prezenta lui.”
 

Sursa: Times of India

VIDEO PROTVPLUS.RO