A pus rudele să-i taie mâna cu flexul sperând că se va îmbogăţi. Planul şocant al tinerei


Ultimul update: Miercuri 13 Martie 2019 10:14
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2019 08:41
Categorie: Stiri Socante

O tânără din Slovenia e acuzată că și-a tăiat o mână cu un fierăstrău circular - în mod deliberat și cu ajutorul unor membri ai familiei - pentru a încasa fraudulos o mare sumă de bani.

O tânără din Slovenia e acuzată că și-a tăiat o mână cu un fierăstrău circular - în mod deliberat și cu ajutorul unor membri ai familiei - pentru a încasa fraudulos o mare sumă de bani. Spera să obțină câteva sute de mii de euro, de la câteva companii de asigurări, cu care încheiase polițe în caz de accident. 

Patru membri ai familiei au fost, inițial, arestați, dar doi au fost eliberați, ulterior. Insă, rămâne în arest tânăra de 21 de ani care a pus la cale aceasta fraudă şocantă, cu preţul auto-mutilarii. Dacă e găsită vinovată, risca până la 8 ani închisoare. De asemenea, cel puţin o rudă a ei va fi judecată pentru complicitate.

“Fiul meu și prietenul lui au venit la mine și mi-au spus că ea e hotărâtă să facă asta. Julija a vorbit mult despre ce vrea să facă și cum să facă. Mi-a spus: "Tu doar să-mi dai fierăstrăul tău circular." I-am zis că nu pot să fac așa ceva...

Totuşi, potrivit anchetatorilor, membrii familiei - care i-au fost complici - au tăiat mâna femeii deasupra încheieturii, cu un fierăstrău circular, în curtea casei lor din capitala ţării, Ljubljana.

„Tânăra în vârstă de 21 de ani și-a tăiat în mod deliberat mâna în curtea unui bărbat în vârstă de 63 de ani, folosind un fierăstrău circular. Mâna a fost secționată de la încheietură. Ea vrut să pretindă, în mod fals, că a fost un accident, care s-ar fi petrecut când tăia ramuri groase de copaci, în curte”, spune un reprezentant al poliţiei

Autorităţile spun că grupul de rude a lăsat mana tăiată în curte, în loc s-o aducă la spital, odată cu pacienta... Asta, pentru a se asigura că handicapul va fi permanent. Totuşi, poliţiştii au găsit membrul secţionat şi l-au adus la clinică în timp util. Iar chirurgii au reuşit să reataseze mâna femeii.

„La sfârșitul anului 2018 suspecții au încheiat polițe de asigurări de viață și în caz de accident cu cinci companii de asigurări diferite din Slovenia. Urmăreau să obțină sume mari de bani prin fraudarea companiilor de asigurări” spune un reprezentant al poliţiei.

Femeia ar fi încercat să câștige echivalentul a 400.000 de euro compensaţii și plăti lunare echivalând cu 3.000 de euro din polițele de asigurări.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16